Első pillantásra semmi talán érdekeset nem látsz, ám utána kirajzolódik, hogy több elemből épül fel a kép!

Mennyire vagy önző? Személyiségteszt 1

Női arc
Ha a női arcot láttad meg először, azt jelenti, hogy fáradt vagy. Figyeld meg a képet, az arc van a középpontban, a lovak és a madarak körülötte vannak, vagyis a körülötted lévő emberek rád támaszkodnak. Rád mindig lehet számítani, néha annyira önzetlen vagy, hogy teljesen megfeledkezel magadról és ahelyett, hogy egy kis időt szánnál a feltöltődésre, mások gondjait próbálod megoldani. A családod ezt nagyra értékeli, de vannak olyan emberek is, akik örömmel fogadják a segítséged, de még csak meg sem köszönik, hogy rád mindig lehet számítani. Légy egy kicsit önzőbb, egy kis pihenés mindenkinek jár!

Lovak
A lovak arra utalnak, hogy te egy nagyon érzékeny ember vagy. Nagyon szereted a családod, értük bármire képes lennél. Akkor vagy boldog, ha őket boldoggá teheted. Azért fáradozol, hogy mindent megteremts a családodnak, neked ők jelentik a legtöbbet a világon. Nem rejted véka alá az érzéseid, ha szükség van rá, neked mindig van egy jó szavad a párodhoz, vagy a gyermekedhez.

Madarak
A madarakat láttad meg először? Akkor kicsi az önbizalmad. Úgy érzed, bármit teszel, az túl kevés, mindig többet vársz el magadtól, de ez nem célravezető. Higgy magadban és fogadd el, hogy úgy vagy jó, ahogy vagy. Mindig túl akarod szárnyalni önmagad, de ez értelmetlen, mindenki tudja, hogy csodás képességeid vannak és ha belekezdesz valamibe, azt meg is csinálod. Szeresd egy kicsit jobban önmagad és ne idegeskedj folyton.

forrás: motivalunk.hu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu