Mennyire Éles a Logikád? Ez a Teszt Pillanatok Alatt Megmutatja! 1

Mostanában szinte futótűzként terjedt el az interneten a ,,melyik váza fog összetörni” névre keresztelt logikai teszt, ami valójában egy precízen összerakott fejtörő, melyen egy legördülő kör-alakzat útját kell megjósolni a képen látható paraméterek segítségével, és egyúttal kitalálni, vajon hogyan fogja a vázákat összetörni a legurulásával. Tedd próbára magad bátran a fenti kép alapján, a helyes megfejtést pedig a nemsokára olvashatod.

Megfejtés: avagy milyen sorrendben törnek össze a vázák?

A legördülő piros alakzat először is elmozdítja a sárga társát tartó ‘propellert’, illetve valószínűleg össze is töri kicsit a D betűvel jelzett vázát, majd tovább gurulva elindul az A betűvel jelzett váza felé. Azt azonban nem éri el, éppen ezért a leejtőn gurulva a B betűvel jelzett vázát veszi célba, amit meg is semmisít. Ereje azonban már nem lesz elérni a C betűvel jelzett vázáig…

Ezért az A betűvel jelzett vázával együtt épen marad. Mindeközben pedig a D jelzésű vázára ráesik a – korábban – ‘propeller’ tartotta sárga alakzat, ezzel totálisan megsemmisítve a D betűvel jelzett vázát!

forrás: liked

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu