Mennyi pénzed lesz? A csillagjegyed valóban meghatározza? 1

Csillagjegyed elárulja, hogy milyen viszonyt ápolsz a pénzzel.

Kos

Viszonylag könnyen megtalálod a módját annak, hogy kellő mennyiségű pénzhez jussál, különösen abban az esetben, ha bizonyítanod kell, vagy ha valamit meg kell szerezned, vásárolnod. Különös érzéked van a pénzszerzéshez. Még ha adott esetben mindent elveszítesz is, mindig sikerül talpra állnod. Ingerlékenységed, lobbanékonyságod és kapkodásod sokszor rossz döntések meghozatalára sarkall. Gondolkodás nélkül befektetsz olyan dolgokba, melyek a hobbidat jelentik: egy jó sport felszerelésbe vagy egy túrába. Nem szereted félretenni a pénzét, így több mint valószínű, hogy feleslegesen kérünk tőled kölcsönt.

Bika

Szereted a pénz, melyre úgy tekintesz, mint egy eszközre saját kedvtelésednek és örömödnek a kielégítésére. Mindig tudod, mikor kell cselekedni és mikor érdemes nyugodtan várni, de soha nem hátrálsz meg. Nagyon gyakorlatias vagy és általában mindig tudod értékesíteni és értékelni saját munkádat. Mindig van tartalékod, de ha kölcsön adsz, szereted tudni, hogy mire és milyen előnyökkel jár ez számodra. Ha költekezésről van szó, mindig ismered az ésszerűség határait, kivéve, ha ezzel saját kedvtelésednek hódolhatsz. Szeretsz befektetni a műtárgyakba és luxuscikkekbe.

Ikrek

Nagyon dinamikus, könnyen alkalmazkodó és beszédes vagy. Mindezek a tulajdonságok segítenek abban, hogy könnyen anyagi forrásokhoz juss vagy kialkudd magadnak a megfelelő fizetést. Nem az a problémád, hogy nem keresel eleget, hanem az, hogy meggondolatlanul költekezel. Szerencsére, mindig sikerül kikeveredned a bajból és hamar találsz egy új pénzforrást. Összegezve: nem vagy az a spórolós típus és valószínű gyakran váltasz munkahelyet is. Könnyedén költesz olyan dolgokra, melyekkel kíváncsiságodat elégíted ki, mint az utazások, könyvek, nyelvtanfolyamok.

Rák

Nagyon elővigyázatos vagy ha a pénzről van szó. Nem költekezel meggondolatlanul, hiszen nem szeretsz pénz nélkül maradni, ugyanis a bizonytalanság ijesztő számodra. Mindig tartalékolsz a nehezebb napokra, valahányszor alkalmad van rá. Mindaz, ami téged ebben motivál, nem más, mint hogy biztosítani tudd önmagad és családod számára a megszokott biztonságot és kényelmet. Mivel született rák vagy, jó érzéked van az üzlethez, okosan tudsz befektetni, kivéve mikor a félelemtől vezérelve elszalasztasz egy jó lehetőséget. Szeretsz érzelmi alapon vásárolni a szeretteid számára.

Oroszlán

Sok pénzre van szükséged, hogy fenntartsd a rólad kialakult képet. Szereted, ha csodálnak és ez általában pénzbe kerül. De szerencséd van a pénz terén, sohase maradsz nélküle. Szinte vonzódik hozzád a pénz, a nélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket tennél érte. Számodra nem szükséges, hogy dolgozz, azért, hogy pénzed legyen, szerinted ugyanis nincs összefüggés a munka és a pénz között. Te ugyanis csak akkor dolgozol, ha kedved van hozzá, vagy ha ki akarsz tűnni valamiben. Nagylelkű vagy, de nem tudsz spórolni. Könnyen költesz divatos ruhákra, szépségápolási termékekre, luxuscikkekre és drága kirándulásokra.

Szűz

Születési adottság, hogy nagyon szorgalmas vagy már-már szinte munkamániás, fegyelmezett és aprólékos. És ez jellemzi a pénzzel való viszonyodat is. Az utolsó fillérig kiszámolod a költségeket, feljegyezve azokat. Nem keresel egyből temérdek pénz, inkább lassan, kiszámítva minden lépésedet, kitartó munkával haladsz a cél felé. Szeretsz tartalékolni, félreteszel öreg napjaidra is. Nehezen adsz ki pénzt olyan dolgokra, aminek nem látod a hasznosságát, Ugyanakkor szeretsz befektetni az egészségedbe, a helyes táplálkozásba.

 

Mérleg

Az összes csillagjegy közül te vagy a legelőrelátóbb. Mindig tudod mennyi költségvetésre van szükséged és hogyan oszd be a célod megvalósítása érdekében. Nem tudsz meglenni kevés pénzből, mivel nagyon szereted a luxust, az ékszereket. Egyedül nem szeretsz dolgozni, de ha egy jó munkapartner kerül melléd, szívesen kiveszed a részed a munkából. Szereted, ha a rólad kialakult kép makulátlan marad, ezért szívesen költesz szép ruhákra, előkelő vendéglőre, drága autóra, szépészeti beavatkozásokra és műtárgyakra. A spórolás viszont nem a te erősséged.

Skorpió

A pénz számodra a hatalmat jelenti, ez az az eszköz, amivel mások irányítani és befolyásolni tudsz. Sokszor nagyon szokatlan, szinte mások számára sokkoló dolgok iránt mutatsz érdeklődést, de szerencsére ezt nem vered nagydobra. Titok és homály fedi úgy a pénzszerzési módszereidet, mint azt, hogy milyen anyagi tartalékokkal rendelkezel. Megtörténhet, hogy mindaz, amit felépítettél magad körül hirtelen összeomlik és kezdhetsz mindent elölről. De te mindig talpra tudsz állni, általában eléred a kitűzött céljaidat a jó megérzéseidnek köszönhetően. Nem szeretsz kölcsön adni másoknak és te is mindig az ésszerűség határain belül költekezel. Minden kiadást egy befektetésként kezelsz, amit akkor teszel meg, ha ez megéri neked, ha hasznot hoz számodra. Általában üzleti befektetők, partnerek, ajándékok vagy öröklés útján jutsz pénzhez.

Nyilas

Egyike vagy a legbőkezűebbeknek az összes csillagjegy közül. A pénz számodra szabadságot, a felfedezés lehetőségét, kalandot jelent és soha nem ragaszkodsz hozza foggal és körömmel, mert tudod, ha szükséged van rá az anyagiak mindig kirendeltetnek számodra. Ezért nem is szoktál félretenni a nehezebb napokra. Könnyen kiadod a pénzt olyan dolgokra, melyek örömet jelentenek számodra, mint a hosszú utazások vagy a gasztronómiai élvezetek. Nem érdekel, hogy honnan jön a pénz vagy merre tart, mindaddig, amíg hozzájárul a te jóllétedhez, ami azt jelenti számodra, hogy utazhatsz, fejlődhetsz, könyveket vásárolhatsz magad és mások számára.

Bak

Te vagy az, aki mindig jól kiszimatold azokat a helyzeteket, amelyek számodra pénzt biztosítanak. Akkor sem beszélsz a pénzről, ha van neked és akkor sem, ha nincs. Inkább hagyod azt a látszatot kelteni magadról, hogy nincsen pénzed, mivel nem szeretsz kölcsön adni másoknak. Titokban nagy örökségről álmodsz, és türelmesen kivársz, kiszámítva minden egyes lépésedet. Előrelátó vagy, nem csak a mának élsz és szeretsz felkészülni a váratlan fordulatokra, ezért mindig van tartalékod, mert ez egyfajta biztonságot jelent számodra. Ésszerűen költekezel és szereted a pénzed minőségi dolgokra kiadni.

Vízöntő

Furcsa viselkedést tanúsítasz a pénz iránt. Idealista vagy és úgy tekintesz a pénzre, mint egy lehetőségre, hogy elnyerd a saját függetlenségedet, hogy segíthess a barátaidon vagy, hogy jobbá tedd a világot. Ha úgy hozza a helyzet, könnyen kiadod a pénzt olyan dolgokra, melyek téged inspirálnak, de ha szükség, gondolkodás nélkül kölcsön adsz az arra rászoruló barátodnak. Szívesen veszel részt jótékonysági tevékenységekben, sőt te magad hozol létre alapítványokat és egyesületeket bizonyos társadalmi rétegek megsegítésére. Általában hamar találsz megoldást az anyagiak előteremtésére. Szereted modern technológiai eszközökre, könyvekre, nyelvtanfolyamokra költeni a pénzed mindarra, ami megkönnyíti a tudáshoz való hozzáférést számodra.

Halak

Te egy álmodozó, művészi beállítottságú bohém személyiség vagy, aki jól megvan, ha pénze van, de akkor is, ha nincs. Annak ellenére, hogy nem mindig tudod beosztani a pénzed és sokszor hozol megkérdőjelezhető döntéseket, mégis megmagyarázhatatlan módon vonzod a pénzt. Ez talán a kitűnő megérzéseidnek köszönhető. Számodra a pénz csupán eszköz ahhoz, hogy nyugodtan álmodozhass, hogy létrehozz bizonyos dolgokat, hogy megsegíts másokat vagy megmenthesd a világot. Nagyon empatikus személyiség vagy, nem hagy hidegen mások szenvedése és akár utolsó fityingedet is kész vagy odaadni az arra rászorulónak.

source

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu