Nézzük hogy melyik csillagjegyre, milyen növény fejti ki a legjobb testi/lelki hatást.

Kos

Mindig tudod, hogy mit akarsz és azt azonnal akarod. Ezért javasoljuk neked, hogy ültess zinniát vagy más néven rézvirágot a kertedbe. Nincs szükséges nagy figyelemre és türelemre.

Bika

Bikaként kedveled a lassú és hosszan tartó élvezeteket az életben. Éppen ezért érdemes magad körbevenni orgonával. Hogy szerelmet tudj bevonzani, ültess ibolyát.

Ikrek

Te vagy a csillagjegyek legintelligensebbike. Szeretsz mély szellemi kapcsolatot kialakítani másokkal. A számodra a legjobb növény az, amely segíti a mentális tisztulást, az pedig a rozmaring. Az levendula és a liliom szintén segítségedre lehetnek ebben.

Rák

Számodra nagyon fontos, hogy a környeztedben lévő emberek biztonságban és megfelelő gondoskodásban részesüljenek. Ültess jázmint, amely nyugtató rezgéseket nyújt számodra.

Oroszlán

Az Oroszlánok tele vannak pozitív energiával, ezért számukra hasonlóan pozitív virágok a legalkalmasabbak, mint a kamilla, a napraforgó vagy az orbáncfű.

Szűz

Egy szóval lehet téged jól jellemezni, az pedig a munkamániás. Folyamatosan a karriereden forog az agyad, ezért neked érdemes macskagyökeret nevelni, amellett a verbéna és az ehinacea is nagy segítségedre lehet.

Mérleg

Reménytelen romantikus vagy, így számodra a leginkább passzoló virág a margaréta. Tudod..szeret-nem szeret..? A rózsák úgyszintén a romantika virágai, amelyek melegséget és bódító hatást árasztanak.

Skorpió

Ez egyik legszenvedélyesebb jegy a tiéd, ami azt jelenti, hogy a virágodnak is éppolyan élettel telinek kell lennie, mint neked. A medveszőlő a hozzád való növény, amelynek virága éppen olyan alakot formáz, mint egy méh, szóval gyakorlatilag az életet szimbolizálja.

Nyilas

Igazi világjáró vagy és akkor érzed magad a legjobban, ha utazhatsz vagy valamilyen nagy kalandban vehetsz részt. A magnóliák éppen ezt a pezsgést jelképezik.

Bak

Soha nem rettensz meg, ha egy nagyobb feladatot kell megoldanod, így a hozzád leginkább passzoló növény a babér. Hogy miért az? Az ókori Görögországban az olimpiai győzteseket díjazták babérkoszorúval sikerük jeleként.

Vízöntő

Olyan típus vagy, aki könnyen összehozza az embereket és jó hatással van másokra. Ezzel egyetemben nagy álmodozó is vagy, így hozzád nagyon jól illik a borágó, amely a személyiséged minden vonását jól szimbolizálja.

Halak

Nem titok, hogy a vízjegy a csillagjegyek egyik legkreatívabb és legspirituálisabb csoportja. Érdemes lótuszt tartanod az otthonodban, amely gyakran használt virág a spirituális szertartások során a hinduizmusban és a buddhizmusban.

tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu