Melyik Újévi Fogadalmad Válik Valóra? Válassz 1 Csillagot és Ismerd Meg 1

Válaszd ki az alábbi csillag-csóvák közül azt, amelyik a legközelebb áll a szívedhez, és megtudhatod, hogy mi vár rád az újévben.

1. Kitartó és reményteli személyiség vagy. Tisztában vagy vele, hogy az élet nem könnyű, és a dolgok nem mindig mennek menetrend szerint. Soha nem adod fel, álljon bármilyen akadály is az utadban, kitartóan haladsz a célod felé. Mivel ennyire optimista hozzáállásod van, álmaid minden bizonnyal teljesülni fognak az újévben. Az Univerzum meg fog jutalmazni a boldogság és az elégedettség érzésével.

2. Igen nagy igényekkel indulsz neki a 2020-as évnek, és ha el szeretnéd érni, hogy vágyaid teljesüljenek, fontos, hogy kilépj a komfortzónádból. Itt az ideje, hogy részt vegyél a saját életedben, képzeld el, tervezd meg, és valósítsd meg! A vágyaid teljesülni fognak, de csak akkor, ha cselekszel, a tétlen ábrándozás semmi jóra nem vezet.

3. Állj meg egy pillanatra, és gondolkozz el: valóban megteszel mindent azért, hogy álmaid valóra váljanak? Az Univerzum nem egy tündérkeresztanya, aki teljesíti a kívánságaid, míg te karba tett kézzel üldögélsz. Ha valamit el szeretnél érni, azért tenni is kell. Egy kicsit még messze állsz a be- és kiteljesedéstől, de a dolgok nagyon jól alakulnak. Változtasd meg a hozzáállásod, és a valóság is megváltozik körülötted.

twice

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu