A legtöbben nem is tudják azt, hogy ahogyan a csillagjegyünk, úgy a születési hónapunk is befolyásolja egész életünket. Ez meghatározhatja bizonyos adottságainkat, hiányosságainkat és szükségleteinket.

Január

Január hónapjának szülötteit folyton az újdonságok vonzzák, szimpatikusak, de ugyanakkor titokzatosak is egyben. Nagyon halk szavúak, és csak akkor hallatják szavukat, ha idegesek vagy izgatottak, gondolataikba látni azonban nagyon nehéz lehet. Becsületesek, barátságosak, szerethetőek és mindig szem előtt tartják mások érzéseit. Megbocsátanak, de nem felejtenek! Azonban nem jellemző rájuk a bosszúállás. Könnyen sebezhetőek és sok időre van szükségük, hogy feldolgozzák bánatukat.

Február

Intelligensek és vonzóak, akik mellett öröm lenni. Állandó mozgásban vannak, sármosak és szerető partnerek. A temperamentumosság jellemzi őket, ugyanakkor mindig készek egy kis szórakozásra a barátokkal. Szeretik azokat az embereket, akik mosolyt csalnak az arcukra.

Március

Mellettük lenni valóságos öröm. Szeretnek flörtölni és mindig azt mondják, amit szeretnénk hallani. Megrögzött gyűjtők és erre büszkék is.

Április

Kitűnő fizikai adottságokkal rendelkeznek, ugyanakkor makacsok és nagyon motiváltak. Hamar dühbe gurulnak, de a szégyenlősség is jellemzi őket. Szeretik, ha kényeztetve vannak, és nem szeretnek egy helyben maradni. Rendszerint sok gyereket vállalnak párjukkal.

Május 

Viccesek, makacsok, beszédesek, szimpatikusak, hűségesek, és hisznek saját képességeikben. Jellemzi őket a pozitív hozzáállás, az érzékenység, a jó memória és a nagyfokú intelligencia. Mellettük soha nem unalmas az élet!

Június

Szeretnek beszélgetni, nagy álmodozók és ugyanakkor kiszámíthatatlanok. Nagyon tudnak szeretni, kedvenc időtöltésük a zenehallgatás, a sport, és az utazások. Szeretik, ha a figyelem középpontjában lehetnek.

Július

Felvállalják a kockázatot, és nagy önbizalommal rendelkeznek. Gazdag képzelet és a szabadság szeretete jellemzi őket. Szeretik áthágni a szabályokat és örökös lázadók.

Augusztus

Vonzóak, szenvedélyesek és titokzatosak, de ugyanakkor a nagyvonalúság és az őszinteség jellemzi őket. Jó ízléssel rendelkeznek és szeretnek a középpontban lenni. Könnyen szeretnek, de az elhagyás is hamar megy számukra.

Szeptember

Mindig jókedvűek tudnak szeretni és szeretetre vágynak. Álmodozóak, érzékenyek és kiszámíthatatlanok is néha. Bár éles elméjűek, szeretik halogatni a dolgaikat.

Október

Számukra mindennek tökéletesnek kell lenni. Függetlenek és titokzatosak. Könnyen barátkoznak, és ha akarják, nagyon tudják uralni érzelmeiket.

November

Hűségesek és nagyvonalúak, ugyanakkor szeretik megmérettetni magukat. Szeretnek játszani, beszélgetni, de sokszor türelmetlenek és ingerlékenyek.

December

Aktívak és dinamikus személyiségek, akik könnyen hoznak meg döntéseket és hamar meg is bánják őket. Szeretik az utazásokat, az új felfedezését. Nagyvonalú emberek, akiket igazán csak a partnerük képes megérteni.

forrás

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu