Meg Tudod Mondani Melyik Nő Hazudik? Te Mennyire Ismered a Testbeszédet? 1

Ha kipróbálnád magad a testbeszéd elemzés világában, vedd szemügyre a fenti képet. Kitalálod, melyik gesztus leplezi le, ha valaki titkol valamit előled?

1. nő: a nyitott tenyerek egy nyitott személyiséget fednek fel. Bár elég sokan gesztikulálnak a kezeikkel, miközben beszélnek, a legtöbben tudattalanul teszik. Egy szó, mint száz: ez a nő nem hazudik neked.

2. nő: akinek ilyen a jelbeszéde, annak bizony eléggé gyanús a viselkedése. Izgatottságra, idegességre utaló gesztusai azt üzenik, készen áll becsapni téged, és nagy valószínűséggel rejtegetni fog valamit előled. Amikor az emberek idegesen babrálni kezdik a fülüket, orrukat, hajukat, nagy eséllyel hazudni fognak. Tehát légy óvatos!

3. nő: ha egy személy a kezén pihenteti az állát, miközben társalog veled, ez kifejezetten arra vall, hogy imád a hallgatóságod lenni. Érdekli, amit mondani fogsz neki, és minden érzékszervével rád figyel, hogy kielemezhesse azt, amit hallani fog.

4. nő: a testbeszéde egyértelműen azt bizonyítja, ő egy hazudozó! A szakértők szerint, aki eltakarja a száját, az mindenképp eltitkol valamit, vagy nem mondja el a teljes igazságot.

twice

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu