Az alumínium gyakori használata  rendkívül erős idegrendszeri gondokhoz vezethet. Kis adagokban, de szinte mindenhol van alumínium: az élelmiszerekben, üdítőkben is ott van ez a fém, de a levegőben is. Ezért nagyon fontos, hogy mellőzzük az alumínium termékek használatát, mint a fólia vagy edények.

Az alumínium idővel felhalmozódhat a testben, például a tüdőben is, akadályozza az oxigén felvételét, de felszaporodhat a csontokban, megakadályozhatja a kalcium és a magnézium beépülését, de más szövetekben is ott lehet.

Az alumíniumbetegség első jelei: izomgyengeség, csontfájdalom, vertigo, zavartság, a beszédképesség romlása. Fejlődési rendellenességet okozhat.

Az alumínium az idegrendszerre is veszélyes, vérszegénységhez vezet, káros a magzat fejlődésére.

Az alumínium elterjedt fémek a földkéregben is. Az orvosok azt mondják, az emberi testnek nem kell alumínium a jó működéshez, mégis háztartási eszközökben, élelmiszerekben, gyógyszerekben is megtalálható. Ilyen az aszpirin, több multivitamin. Az edények, konyhai eszközök is aluminiumot tartalmaznak, ami főzés közben kioldódik. Főleg azok vannak kitéve veszélynek, akik az alumínium kitermelésben dolgoznak.

Kisebb alumínium-mérgezés esetén a test ki tudja szűrni ezt az elemet, hiszen a méregtelenítés révén, az alumínium kiürülhet. Ha viszont nagyobb mennyiség jut a szervezetbe, akkor gondok lesznek.

Először is dobjuk ki az alumíniumedényeket, kerüljük a csomagolt ételeket, és fóliával csomagoljunk, főzzünk.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu