Maximalista, visszafogott, vagy békés ember vagy? Ez a teszt elárulja! 1

Most azt tudhatod meg hogy mit árulnak el rólad a választásaid, valamint hogy mire érdemes figyelned a jövőben…

Válassz egy házat a fenti képről!

1. elkötelezett, maximalista ember. A mottód: ha csinálsz valamit, csináld jól! Te minden munkába, s az élet minden területében odateszed magad, a tökéletesre törekszel. Nem sajnálod semmire sem az időt, sem az energiát. S aztán gyakran olyan szituációba kerülsz, hogy a környezeted észre sem vette, mennyit dolgoztál. Számodra az lesz a fő kihívás, hogy észrevedd: néha kell egy kis szünet. Csak élvezni a mindennapok szépségeit jó hangulatban. Hogy észrevedd, néha lassítani kell.

2. kreatív, érzelmes ember. Különlegesen érzékeny ember vagy, remek megfigyelő, tele kreativitással, akinek mindene a szépség, esztétika, és a rend. Tele vagy csodás képességekkel, amiknek a létezéséről sem tudsz, vagy ha igen, szörnyen alábecsülöd őket. A te fő kihívásod az lesz, hogy bízz magadban és a képességeidben. Ismerd meg magad!

3. optimista ember. Természetednél fogva derűlátó vagy. Számodra egy pohár mindig félig tele van, s sohasem félig üres. Mindig meglátod az életben a jó dolgokat és elkerülsz mindent ami idegesít téged. Nagyon impulzív vagy, folyton vibrálsz, nem bírsz egy helyben megmaradni. Számodra az a fő kihívás, hogy jobban éld meg a pillanatot. Ne csapongj, ne kacsingass folyton a jövőbe, mert egy egész, boldog élet alapjait a jelenben kell megalapozni.

4. lendületes ember. Te vagy az, aki ha nekifut, mindig gólt lő. Mindig tudod, mit akarsz, s soha nem fogadod el a “nem” -et válaszként. A lendületed mellé gyakorlatiasság párosul. Gyakran mondják rád, hogy munkamániás vagy, aki folyton verseng valamiért. A te fő kihívásod az, hogy észrevedd: az életben az egyik legnagyobb verseny az, amit  saját magadért folytatsz. Azért, hogy jobb ember légy, aki élvezi az életet. Ha ezt eléred egyúttal boldogabb és sikeresebb is leszel.

5. elemző. Magadról biztosan ezt mondanád: én egy racionális, független, folyton megújulni tudó, intelligens ember vagyok, aki mindent ésszel csinál. S ha ezt mondod, bizony jól mondod. Sokan értékelik a tudásod, gyakran kapsz érdekes munkákat, melyekben aztán elmagányosodsz.  A te fő feladatod, hogy vedd észre a világ tele van nagyszerű emberekkel, akikkel érdemes kapcsolatot kialakítani. Ne izoláld el magad, mert az csapda. Beszélj magadról, a vágyaidról.

6. tisztességes, békés ember. Megbízható vagy és barátságos, és mindig készen állsz, hogy segíts másokon. Szereted, ha körülötted minden harmónikus. Gyűlölöd a konfliktusokat, igyekszel is elkerülni minden olyan helyzetet ami számodra kellemetlen. Emiatt túl óvatos is vagy, mert mindig igyekszel megtartani a rendet magad körül. A te fő feladatod az, hogy megtanuld kimondani: nem. Még akkor is, ha ezzel csalódást okozol másnak. 

forrás: kissemese

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu