Logikai Teszt: Szerinted Melyik Csapból Folyik Ki Előbb a Víz? 1

Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod azt a csővezetéket a képen, amelyiken szerinted a leggyorsabban folyik ki a víz, és megtudod, mennyire vagy logikus természetű.

A következő teszt ugyan nem határozza meg pontosan az intelligenciahányadosodat, de sokat elárul a gondolkodásmódodról. Nézd meg figyelmesen a képet, és válaszd ki azt a csapot, amelyiken véleményed szerint a leggyorsabban folyik a víz.

A képen látható csapokhoz bonyolult csőszerkezet tartozik, és ezek közül az egyik gyorsabban megtelik vízzel, mint a többi. De vajon melyik lehet az?

Ha az első csapot választottad

Lehet, hogy nem te vagy a világ legintelligensebb embere, de képes vagy átlépni az átlagos határokat, és fejleszteni magadat. Általában kreatív megoldásokat találsz, de korlátozod önmagadat, és nem osztod meg másokkal az ötleteidet, mert félsz, hogy szégyenben maradhatsz. Szabadulj meg a félelemtől, vállald bátran az ötleteidet, és meglátod, meglesz az eredménye.

Ha a második csapot választottad

Nem vagy átlagon felül intelligens, de nagyon jó vagy abban, hogy felmérd és használd mások intelligenciáját ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél. Úgy ismered a körülötted lévő világot, akár a tenyeredet, és képes vagy mások képességeit felhasználni, hogy áthágj minden akadályon.

Ha a harmadik csapot választottad

A gondolkodásod rendkívül eredeti, de az emberek általában nem tudják követni a gondolatmenetedet, és ezért sokszor furcsának tarthatnak. Azonban ha sikerül tisztán kommunikálnod az ötleteidet és a gondolataidat, hihetetlen eredményeket érhetsz el. Minél többet kommunikálsz, és minél több visszajelzést kapsz, annál intelligensebb és eredményesebb leszel.

Ha a negyedik csapot választottad

Szinte valóságos zseninek számítasz, csak a megfelelő emberekre és eszközökre van szükséged hozzá, hogy valóban kiteljesedhess. Tehetséges vagy, de banális dolgokra pazarolod a tehetségedet, ahelyett, hogy valami igazán hasznosat alkotnál. Koncentrálj arra, hogy valami igazán jó dolgot teremts, hiszen azok közé tartozol, akik a leginkább képesek erre.

twice

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu