Kezeid elárulják korodat, nemcsak ráncok, de csúnya barna foltok is megjelenhetnek rajtuk a korral, főleg, ha fiatalon nem használtál fényvédőt és napoztál gyakran. Szerencsére itt a megoldás!

Az itt közölt, házilag előállított, naturális hozzávalókból kevert krém csodát tesz kezeiddel. Nem csak az idősödés, de a sok nap, az időjárás váltzásai, és a kémiai anyagok, tisztítószerek is a kezek ellen dolgoztak. A bőr száraz, elveszíti rugalmasságát, repedezett lesz, és hamarosan megjelennek az első redők. Az öregedeő kézfejre nagyszerű megoldást jelenthet az itt mutatott krém. Tú ezen mindenesetre érdemes minél több folyadékot inni, hiszen nem csak kívülről, hanem belülről is táplálni kell a testet. Legalább napi két liter szénsavmentes vizet igyál, rendszeresen két héten át, és hamarosan tapasztalod a különbséget a bőrön.

A következő krémet nagyon egyszerű megcsinálni, keverjük ki, és dobjuk ki a vegyi anyagokkal telerakott, csodákat ígérő kenőcsöket.

  1. Forralj fel 1 liter vizet, keverj bele két evőkanál sót, és, mikor kihűlt tedd bele kezeidet, tíz percig.

  2. Ezután töröld szárazra a kezedet, és kend be a következő kenőccsel.

  3. Krém összeállítása: keverj össze 1 tojás sárgáját, 1 ek mézet, és 1 ek olívaolajat. Nagyon jól keverd össze a hozzávalókat, és alaposan kend be a zsíros masszával a kezeket. A körmeidre is jusson, hiszen azokat is megviseli a környezeti ártalmak sokasága.

  4. Húsz percig hagyd rajta, ne nyúlj semmihez. Esetleg finom masszázst is végezhetsz ez idő alatt egyik kezeddel a másikon.

  5. Húsz perc után alaposan mosd le meleg vízzel.

4-5 nap rendszeres alkalmazás után bőrön sima, fehér, puha és ránctalan lesz.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu