A lelki társad természetesen nem csak a szerelmed lehet. Bárki, akivel képes vagy lelkileg összekapcsolódni. Így néz ki a telepátia két lelki társ között.

Szavak nélkül is értitek egymást

Ti ketten fizikailag elválaszthatók vagytok ugyan, de továbbra is kapcsolatban álltok egymással. Pontosan felismered a másik érzéseit és hangulatát – bármikor. Mindketten örökké összekapcsolódtok egymás energiamezőivel.

Hasonló a gondolkodásotok

Úgy érzed, hogy teljes lélek csak a másik jelenlétében vagy. Ti egy lélek vagytok, két testben. Képes vagy ismerni a gondolatait anélkül, hogy egyetlen szót szólnátok egymáshoz. Ez a dolog mindkettőtök számára egy furcsa közelséget eredményez.A szavak másodlagosak

Egyetlen szó nélkül kommunikálhattok egymással. Órákat ülhettek egymás mellett, akár egyetlen szó nélkül, és mindig tudjátok, mit érez, és mit gondol éppen a másik. Az a leginkább kellemes érzés ebben, hogy olyan valakivel vagy, aki megért, ahogyan az orvos megérti a betegét. Lelki társad segít abban, hogy egy pillanat alatt jobban érezd magad. Segít neked abban, hogy egyedivé válj, és ösztönöz, emellett segít jobb emberré válnod.

Kommunikáció az álmokban

Amikor a lélektársak egy mélyebb szinthez érkeznek, képesek lesznek a tudatalatti szintjén is egymásra hangolódni, és akár álmukban is tudnak kommunikálni egymással.Egy idő után megegyezik az ízlésetek és az érdeklődési körötök

A telepatikus kapcsolat egy folyamatos tudatalatti kapcsolat. A lélek idővel a lelki társadéhoz hasonló ízlést és ötleteket alakít ki. Ez segíti titeket abban, hogy boldogan együtt maradhassatok.

A telepátia gyönyörű kapcsolat a lelkek között, amely folyamatosan áramlik közöttetek. Szerencséd van, ha rátalálsz a lelki társadra, mert ennél többet nem is lehetne kívánni.

forrás: noiportal.hu

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu