Valószínűleg te is tudod, az asztrológiában 12 csillagjegy van, amelyek a négy ősi elem, a Víz, a Tűz, a Levegő és Föld elem valamelyikéhez tartoznak.

A kisbaba születési dátuma révén kiderül, hogy melyik csillagjegyhez fog tartozni, és ez miként határozza meg a jellemét, személyiségének vonását. Most lássuk, hogy ez mit jelent konkrétan!

Kos (március 21 – április 20)

A Kos az első csillagjegy a horoszkópban, tele van lelkesedéssel, ambiciózus jövőbeli tervekkel. Bátor, lobbanékony, elővigyázatos, energikus, független. Mindig a fejlődés, a haladás pártján áll.

Bika (április 21 – május 21)

Jólelkű, két lábbal áll a földön, szeret másoknak segíteni, kedveli az egyszerű dolgokat, igaz néha kissé passzív, netán lusta. Azonban kiemelendő az erős munkabírása, a szenvedélyessége, és érzékenysége.

Ikrek (május 22 – június 21)

Könnyen alkalmazkodnak a körülményekhez, remekül kommunikálnak, kedvelik a társaságot. Aki az Ikrek csillagjegy alatt születik, az képes vigyázni az egészségére, és tudja, hogy miként vonzhatja be az életébe a pozitív energiákat.

Rák (június 22 – július 22)

Ő a kedvesség, az érzékiség, az érzékenység jegye. Gyakran kerül melankolikus, érzelmes állapotba. Van amikor teljesen visszahúzódó, félénk, hallgatag lesz, de óriási szíve van.

Oroszlán (július 23 – augusztus 22)

Nagyratörő vágyakkal rendelkezik, amelyeket rendszerint meg is valósít. Domináns típus, szereti ha rajonganak érte, büszke ember válik belőle. És olykor zsarnok is tud lenni.

Szűz (augusztus 22 – szepmter 22)

Eredeti, precíz, kegyelmes, szerény. Olykor viszont alacsony önértékeléssel rendelkezik, de másokat is lenézhet. Szeret dolgozni, kedveli a természetet.

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Kedveli az igazságot, mindig a harmóniára, az egyensúlyra törekszik, ezért cserébe pedig képes kompromisszumokat is kötni. Erős személyiséggel rendelkezik, akit nem egyszerű eltántorítani a céljaitól.

Skorpió (október 23 – november 22)

A Skorpió csillagjegyű ember mindig az ösztöneire hallgat, szenvedélyes, és nagyon kitartó. Néha azonban jellemző lehet a szélsőséges viselkedése, amikor romból, pusztít, önmagát is beleértve.

Nyilas (november 23 – december 21)

Született optimista, imádja a kalandokat, az életet, a játékot. Néha ugyan megbánt embereket, de nem rosszindulatból teszi, hanem legtöbbször az őszintesége eshet rosszul másoknak. Imád mozogni, a reflexei gyorsak, kedveli a függetlenséget, a nomád életmódot.

Bak (december 22 – január 20)

Határozott, okos, gyorsan vág az esze, és ha kitűz egy célt, akkor a végsőkig kitart mellette. A távolságtartás, az érzéketlenség is jellemző rá, ritkán empatikus. Azonban türelmes, elővigyázatos, és szavatartó ember.

Vízöntő (január 21 – február 19)

Ő a szabadság, a szolidaritás, az együttműködés és az eredeti gondolatok bajnoka. Gyakran fellázad, nem szereti a merev, igazságtalan törvényeket. Nem kifejezetten anyagias típus, inkább az emberi összefogás erejében hisz.

Halak (február 20 – március 20)

Nagyon érzékeny, befogadó, empatikus, szeretetre éhes csillagjegy a Halak. Imádja a romantikát, idealista, és olykor irracionális, de emiatt zseniális ötletei támadnak. Néha azonban ingerlékennyé, idegessé válhat. A stresszt eléggé rosszul tűri.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu