Az almaecet azért is nagyszerű gyógyszer, mert igen erős antioxidáns, amely segít kipuócolni a testből a sok mérget, ezért nem ajánlott mellőzni egyetlen háztartásban sem.

Bármikor is jöjjön rá valakire az ízületi gondok okoztat fájdalom, nem megy tovább az élet, hiszen sokszor szinte mozogni sem lehet, így a napi feladatok elvégzésében is akadályoz ez a ronda állapot, a mozgásról meg jobb nem is beszélni.

A doktorok által felírt gyógyítási módszerek nem mindig válnak be. A gyógyulás érdekében sokszor életmód és táplálkozási változtatásokra is szükség van.

Az almaecet egy nagyszerű és gyógyító szer, így lehet felvenni a harcot az ízületi bajok ellen, és felejtsük el az gyógyszeripar által előállított, ízületi gyulladások ellen ajánlott mérgező vegyszeres gyógyszereket.

A legjobb megoldás, hogy kezeljük az ízületi gondokat, ha almaecetes lábfürdőt veszünk, vagy beáztatjuk a sajgó csuklónkat almaecetes vízbe. A lábfürdő jótékony hatását egyszer az unokatestvérem mutatta meg nekem, amit először igen csak megmosolyogtunk, másnap már ledöbbenve néztük hogy milyen könnyedén mozgott. Azóta én is havi használom ezt a módszert.

Egy pohár almaecetet keverjünk el 6 pohár forró vízzel, ebbe lógassuk bele a végtagokat. Ha a nyakat érinti a fájdalom, egy puha kendőt itassunk át az ecetes vízzel, és azzal borogassuk.

Egy másik nagyon jó trükk, ha két evőkanál almaecetet összekeverünk 1 evőkanál növényi olajjal. Ezzel a keverékkel kell sokszor bedörzsölni a fájós részt.

Az almaecetet gyógyszerként is lehet használni: 3 evőkanálnyit kell összekeverni 200 ml vízzel, vagy gyümölcslével, és azt kell evés előtt, naponta háromszor bevenni. És ezzel együtt a külső áztatást is érdemes folytatni, hogy még gyorsabban enyhüljenek a kínzó tünetek.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu