kínai horoszkóp 2021-re

Kínai horoszkóp 2021, a fém bivaly éve

Mit hoz általánosságban a fém bivaly éve? Legyen szó akár szántásról, akár nehéz terhek szállításáról, a bivaly mindig híven szolgálta az emberiséget. Erős, szívós és megbízható segítőtárs. Ez a fajta kötelességtudat jellemző lesz a fém bivaly évére is. Sok jelentős esemény várható 2021-ben, és nem lesz mindig könnyű ez az esztendő: folyamatos fejlődést és számos, az emberiség számára meghatározó jelentőségű történelmi változást tartogat. A kínai horoszkóp 2021-re végig a törvény és a rend uralmát jósolja.

Több országban szigorú környezetvédelmi szabályokat vezetnek majd be, és a mezőgazdasággal, egészséggel kapcsolatos ügyek is fontosabb szerephez jutnak majd. A Bivaly évében meg kell dolgozni az eredményekért, ugyanakkor a gyakorlatiasság is jellemző lesz rá, ezért sokak számára most jön el a tudatos cselekvés ideje, és tetteiknek meg is lesz az eredménye. Ez az év a tradicionális értékeknek és megoldásoknak kedvez, emiatt sokan munkálkodnak majd családi életük jobbításán.

Nem tudod hogy mi a kínai horoszkópod? Akkor meg tudod nézni itt, vagy a cikk alján.

TZE, A PATKÁNY

Eredményekre számíthat

Alapelem: víz, jang.

Az elmúlt tizenkét hónapban észrevehette, milyen kiváló lehetőségeket kínál az élet, most annak érkezett el az ideje, hogy döntéseket hozzon. Sajnos nem minden jó ötlet valósul meg. A tűnődő Föld-Bivaly segítségével ezért most az a feladata, hogy kiválogassa az ocsú közül a tiszta búzát.

A következő hónapokban koncentráljon inkább kevesebb dologra, akkor a siker nem marad el. A Bivaly és a Patkány a kínai állatöv jó párosítása: a Patkány jobbnál jobb ötletekkel áll elő, a Bivaly pedig azok megvalósításáról gondoskodik. Ebből a Patkányoknak csak előnyük származhat. Nem számít, mennyire rögös utat kell végigjárniuk, az év uralkodója elmozdítja az akadályokat az útból.

A szerelemben törekedni kell a tartós kapcsolatok kialakítására. Akinek most sikerül megtalálni az igazit, az még sokáig élvezheti a szeretetteljes és beteljesedett partnerkapcsolat előnyeit. Annak pedig, aki még keresi a párját, 2021-ben jó esélye lesz arra, hogy meg is találja. Ennek azonban az a feltétele, hogy kész legyen elköteleznie magát, a röpke szerelmi kalandokhoz az év uralkodója nem nyújt támogatást.

A munkahelyén minden szempontból kedvező kilátásokra számíthat, amennyiben hajlandó követni a Bivaly nyugodt tempóját. Lelkiismeretessége és pontossága mindenkinek csak a javára válhat.

Tipp az évre: A lényeges dolgokra koncentráljon, túl sok energiát ne pazaroljon légvárak építésére!  

KIU, A BIVALY

Ne engedje, hogy becsapják

Alapelem: föld, jing.

Az elmúlt évben valószínűleg elhagyta a járt utat, és új ösvényekre lépett. Lássa be, néha kimondottan jól érezte magát. Ha véget is ért a Patkány éve, ez nem azt jelenti, hogy a Bivalynak fel kell hagyni a kalandozásokkal, és visszatérni a biztonságos istállóba. Sokkal inkább számíthat arra, hogy új vágyak rajzolódnak ki előtte a horizonton.

A Föld-Bivaly jóvoltából olyan erőt tudhat maga mellett, amelynek segítségével minden kocsit képes kiragadni a sárból, feltéve, hogy mindenki egy irányba húz. Az év uralkodójának erőteljes föld-energiája azonban inkább fékezőleg hat a Bivalyra. Főleg abban az esetben esik majd nehezére kitörni a mindennapok megszokásából, ha 2020-ban túlzottan is maga mögött hagyta a régi, bevált dolgokat. Tanácsos megőriznie a Patkány megújító energiáját, és mozgásban maradni.

A szerelemben és a partnerkapcsolatokban az olyan konzervatív értékek kerülnek előtérbe, mint az állhatatosság  és a hűség. Mindez alapvetően megnöveli a magányos Bivalyok esélyeit a másik nemnél. 2021-ben tehát semmi nem áll a tartós kapcsolat kialakulásának útjában.

Hivatásában próbálja meg a már megszerzett pozícióit megerősíteni. A magasabb státuszban lévők jó, ha tudják, akkor képesek elérni a céljaikat, ha ősi ösztöneikre, legbensőbb értékeikre támaszkodnak. A Bivaly a felmerülő problémákat könnyen megoldja, és a kritikát is jól tudja kezelni, mindennek köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt.

Tipp az évre: Az év uralkodója arra készteti, hogy a helyzetét stabilizálja. De nem várja azt, hogy minden innovatív elképzelését befagyassza! 

YING, A TIGRIS

Diplomatikus magatartással előrejut

Alapelem: fa, jang.

Alig szokott hozzá az újfajta szabadsághoz, kreatív korszaka már véget is ért. A Patkány személyében 2020-ban olyan partnere volt, aki támogatta nemcsak ambiciózus elképzeléseiben, hanem önmaga megtalálásában is.

Az új uralkodóval azonban ennek az időszaknak vége szakad. Emiatt úgy érezheti, némiképp háttérbe szorul, és törekvései akadályokba ütköznek. Ez elsősorban a Bivaly konzervatív természetével magyarázható. Ugyanakkor az erős jin-föld energia a megtartásra és a megőrzésre helyezi a hangsúlyt.

Ha elhatározta, hogy szembenéz a felmerülő problémákkal, akkor megerősödik majd az elkövetkezendő hónapokban. Fontos azonban, hogy mindig keressen támogatókat. Az állatok királya sem oldhat meg mindig mindent egymaga.  

A diplomáciának és a tapintatosságnak főként a munkájában veszi hasznát. Ezek a képességek nem tartoznak az alapvető tulajdonságai közé, mégis meg kell mutatnia a finomabbik arcát is. A makacs és keményfejű Bivallyal szemben ugyanis nem sokra megy puszta ordítozással. Az értelmes és nyugodt eszmecsere ellen azonban senkinek nem lehet kifogása 2021-ben.

Szerelmi ügyekben is jobban kell törekednie a kompromisszumra, élete párját ne nyomja agyon saját életstílusával. Találjanak közös platformot, ahol egyetértésre jutnak, olyan elfoglaltságot, amelyben mindketten örömüket lelik. 2021 jó év arra, hogy szilárd alapot teremtsenek a tartós és harmonikus kapcsolatoknak.

Tipp az évre: Néha jobban járunk, ha nem fitogtatjuk az erőnket. Engedjen másokat is szóhoz jutni! 

MAO, A NYÚL

Döntenie kell

Alapelem: fa, jin.

Vajon hányszor kellett az elmúlt évben átugornia a saját árnyékát, és másképp viselkednie, mint ahogyan valójában érzett? Szelíd és intuitív lényével az új év uralkodója sem feltétlenül tud mindig mit kezdeni. Elődjével ellentétben a Bivaly azonban nem kényszeríti túlzottan az előrehaladásra, feltéve, hogy a Nyúl nem téveszti szem elől a kötelezettségeit.

Az erőteljes jin-föld miatt nem kell aggódnia a következő hónapokban, mivel az olyan tulajdonságokat képvisel – például az anyai gondoskodás -, amelyek öntől sem esnek távol. Aki tehát elégedett a családi és munkahelyi helyzetével, az 2021-ben hátradőlhet a székébe, és alávetheti magát a Föld-Bivaly hatásának. Ám azoknál a Nyulaknál, akik változtatni akarnak, másképp áll a helyzet. Az év uralkodójának a segítségével eljutnak egy kritikus pontra, amikor választaniuk kell: továbbra is élvezik a meleg családi fészket, vagy karriert csinálnak?

Egy, a munkájukat érintő döntés nagyon megszilárdíthatja a pozíciójukat, és magasabbra emelheti őket a társadalmi ranglétrán. Ennek azonban nagy valószínűséggel meg kell fizetni az árát a magánéletükben, a másik városba való költözködés csak egy a lehetséges következmények közül.

Aki azonban 2021-ben úgy dönt, hogy inkább a partnerét és a családját állítja az élete középpontjába, az a Bivalytól több biztonságot, elégedett életet és több személyes boldogságot kaphat. Mindenképpen megéri tehát alaposan mérlegelni.

Tipp az évre: Ne engedje, hogy túlságosan erősen befolyásolja a jin-föld ereje. A Bivaly évében is nyugodtan gondoljon saját magára!

Sárkány

Több időt nyerhet

Alapelem: föld, jang.

A Patkány a maga kreatív ötleteivel nagyon az ön ízlése szerint való volt. Segítségével a fantáziája valósággal szárnyalhatott az elmúlt tizenkét hónapban. Most csak abban reménykedhet, hogy az elmúlt évet nemcsak élvezte, hanem némi tartalékot is képzett. Akinek eddig nem sikerült semmit felhalmozni, az nem túl sokat várhat a Föld- Bivalytól. Az új év uralkodója a támogatását inkább a már beindult vállalkozásokhoz adja.

A Sárkánynak most lassítani kell a tempón, hiszen általában nagy lendülettel éli az életét, és a Bivaly-féle lassúság nem igazán a kedvére való. Ez az apátia azonban nem tart sokáig, hiszen az év új uralkodója végül is jót akar. Előbb-utóbb a Sárkány is felismeri, hogy a Bivaly óvatosságából neki is sok előnye származik. De ne engedje, hogy a mások által felállított bürokratikus akadályok vagy szabályok elkedvetlenítsék! Szemlélje inkább lazán az eseményeket, a végén úgyis eljut oda, ahová akar, mert az új uralkodó a céltudatosságáról ismert.

A szerelem mezején hadakozó Sárkányok is észre fogják venni, hogy az ellenkező nem képviselőit nem olyan könnyű meghódítani, mint az előző évben. Jobban meg kell tehát magukat erőltetni, ha imádottjukat meg akarják nyerni. Viszont a Bivaly évében tartósabb boldogságra számíthatnak, mint a flörtölős Patkány idején.

Tipp az évre: Inkább lépjen egyet vissza, úgy is célhoz ér, és ne adja ki magát!

SZE, A KÍGYÓNAK KÜLÖNLEGES DOLGOKAT TARTOGAT A KÍNAI HOROSZKÓP 2021-BEN

Támogatásban lesz része

Alapjegy: föld, jang.

A Kígyó számára 2021 újra olyan év, amikor a dicsőség fényében sütkérezhet. Az elmúlt évben sokszor kellett hadakoznia az erőteljes Patkánnyal, de a Bivaly személyében az állatövnek most egy olyan képviselője vette át az uralmat, akivel a Kígyó igen jó kapcsolatot ápol. Közös bennük a szilárdság, a fix bázis megteremtésének az igénye.

Vége a kiszámíthatatlan időknek! 2021 több stabilitást és biztonságot hoz az életükbe, mint korábban. Ez egyidejűleg azt is jelentheti, hogy jobban fog kötődni egy bizonyos helyhez és bizonyos emberekhez, persze ha teljesen ki tudja használni a Bivaly adta lehetőségeket. Ugyanakkor senki nem várhatja el öntől, hogy olyan döntést hozzon, ami egyáltalán nincs ínyére. Főleg a szerelmi életében várhatja, hogy egyértelmű állásfoglalásra kényszerítik. Ne titkolja, hol és kivel érzi magát biztonságban ezekben a viharos időkben, mutassa ki teljesen nyíltan az érzelmeit.

A munka és az anyagiak területén a Kígyó rózsás kilátásokkal számolhat. A Bivaly igen szorgalmas, és ha ez párosul a Kígyó pontosságával, az eredmény nem várat sokáig magára. Előfordulhat, hogy a munkahelyén is egyértelmű állásfoglalásra kényszerítik.

A következő 12 hónapban lesznek olyan helyzetek, amikor jó lelkiismerettel hozhat hosszú távon is kedvező döntéseket.

Tipp az évre: Ragaszkodjon a véleményéhez és az érzéseihez! Az őszinteséggel eléri azt a támogatást, amire már régóta vár.

WU, A LÓ

Megszervezi a mindennapjait

Alapelem: tűz, jang.

Ha már elfáradt attól az erős ellenszéltől, amely az elmúlt hónapokban az arcába fújt, most egy kicsit fellélegezhet. Bár a Bivaly nem feltétlenül a Ló legjobb barátja, legalább kölcsönös tiszteletet éreznek egymás iránt, és jól tolerálják a másikat.

2021 egészen biztosan nem az az év, amikor megalkuvások nélkül valóra válthatja a terveit. Ha azonban hajlandóságot mutat arra, hogy az első pillantásra triviálisnak tűnő, mindennapi problémáknak szenteljen több figyelmet, akkor senki nem gördít majd akadályokat az útjába.

A Bivaly nem véletlenül számít lelkiismeretes és hatékony munkaerőnek. Minél jobban alkalmazkodik az ő munkamódszeréhez, annál több eredményt ér majd el az elkövetkező hónapokban.

A Ló függetlenség és szabadság utáni vágyával az új év uralkodója nem tud mit kezdeni. Számára ugyanis sokkal inkább a stabilitás és az állhatatosság fontos. Ezért sok Ló úgy érezheti, hogy 2021-ben túl sok kompromisszumot kell kötnie, és hogy a saját elképzelései valóra váltásával nem halad kellőképpen.

A Föld-Bivaly pontosságának azonban megvannak a maga előnyei: ha jobban odafigyel, kevesebb részlet kerüli el a figyelmét. Ennek köszönhetően az év végére mindenképpen eléri a célját. Ha pedig 2010-ben átveszi az uralmat a Tigris, akkor végképp megvalósíthatja mindazt, amiről az idén le kell mondania.

A szerelemben is tapasztalni fogja: egyedül nem megy. Társával közösen nagyobb eredményekre képes, de csak akkor, ha tudnak egy irányban haladni.

Tipp az évre: Merjen egy kicsit többet, de számoljon a lassabb tempóval!

WEI, A KECSKE

Megerősítheti a pozícióját

Alapeleme: föld, jin.

Még ha az új év uralkodója a kínai állatövi jegyek szerint teljesen szemben áll is a Kecskével, ez utóbbinak nincs oka aggodalomra. Az oppozíciónak 2021-ben megvannak a maga komoly előnyei.

Első pillantásra a szelíd és szerény Kecskének semmi esélye az erős Bivallyal szemben. Ám ha egy kicsit jobban odafigyelünk, észrevehetjük, hogy a Kecske mozgékonyabb, és ennek köszönhetően a látszólag kilátástalan helyzetekből is képes kihozni a legjobbat.

A látszólagos akadályok, amelyekkel szembetalálja magát, nem térítik le az útjáról, sokkal inkább a javára szolgálnak. Például arra ösztönzik, hogy befelé nézzen, és átgondolja, vajon a tetteit a saját vagy embertársai érdekei motiválják. 2021-ben azon dolgozhat, hogy a saját céljait és azok megvalósítását helyezze előtérbe. A Föld-Bivaly támogatásával erre meg is lesz minden esélye. Legföljebb az igen erőteljes jin-föld elem állhat az útjába, amely az év uralkodóját kíséri. Mivel ez azonos a Kecske elemével, a szokottnál is hajlamosabb úgy érezni, hogy embertársai érdekeit a sajátja elé kellene helyezni. Azonban minden együttérzése ellenére se feledkezzen meg arról, hogy spórolnia kell az erőtartalékaival. Aki mindig többet ad, mint amennyit kap, az előbb-utóbb kimerül.

Hivatása területén a következő 12 hónapban nem számíthat komoly előrelépésre. Talán vigaszt nyújt, hogy a konkurencia helyzete sem rózsásabb.

Tipp az évre: Ne adja fel túl hamar! A siker eléréséhez a türelem és a kitartás most a legjobb módszer.  

Majom

A lényeges dolgokra koncentráljon

Alapeleme: fém, jang.

Az elmúlt 12 hónapban remélhetőleg jól kitombolta magát, mert a Bivaly uralmának kezdetével véget ér az ártalmatlan kalandozások időszaka. Az új uralkodó eredményeket vár. Ezért egyáltalán nem értékeli, ha a mozgékony Majom egyszerre több esküvőn is táncol. A következő hónapokban tehát egyértelműen a feladataira kell koncentrálni, különösen azokra, amelyekben biztos siker várható.

Sok Majom megtapasztalja majd, hogy a főnöke, a társa vagy akár a szülei megszidják, és arra ösztökélik, hogy “értelmesebb” dolgokkal töltse az idejét. Minden ügyességére szüksége lesz, hogy ezekkel a támadásokkal szemben megvédelmezze a saját álláspontját. A vonzerő és a szép szavak önmagukban nem sokat érnek a Bivallyal szemben. 2021-ben annak jutnak jobb kártyalapok, aki hatékonyan dolgozik.

Elsősorban a munkahelyén tartsa szem előtt az igazán fontos dolgokat, és ne engedje, hogy elkalandozzon a figyelme. Ne sajnálja az időt arra, hogy elemezze a munkahelyén és a magánszférájában betöltött szerepét – lehetőleg semleges nézőpontból.

A szerelem területén a Föld-Bivaly évében elsősorban az állhatatosság a jelszó. Az legyen tehát a célja, hogy tartós kapcsolatait megőrizze, és méltó maradjon a bizalomra. Éreztetnie kell, hogy partnere mindenkor támaszkodhat önre, és ne adjon okot az indokolatlan kifogásokra. Ez esetben szeretetteljes figyelemben lehet része, és kellemes időszak vár önre.

Tipp az évre: Koncentrálja a figyelmét, térjen a lényegre és ne pazarolja el az energiáit!

YU, A KAKAS

Tekintélyt szerez

Alapeleme: fém, jin.

A Bivallyal 2021-ben olyan szereplő lép a színpadra, aki elsősorban pontosságot és lelkiismeretességet próbál kényszeríteni a többiekre. Nem csoda, hogy a Kakas élete minden területén viszonylag kevés ellenállással találkozik majd a következő tizenkét hónapban. Míg az elmúlt évben időről időre meg kellett küzdenie az eleven Patkánnyal, addig a mostani év uralkodójától olyan erős hátszelet kap, amilyet már régóta vár.

Főleg a hagyományos értékek iránt elkötelezett Kakasok számíthatnak arra, hogy meg- növekszik a tekintélyük. Az év uralkodójának föld eleme támogatja a Kakas fém elemét, így teljes lendülettel és magabiztossággal vetheti bele magát a munkába. Ugyanakkor ne engedjen minden kísértésnek, nem kell minden divatnak azonnal a követőjévé válni. Elképzeléseit ezúttal a régi, jól bevált alapokon jobban meg tudja valósítani.

Hivatásában 2021 során kiváló eredményeket ér el, olyanokat, amelyek hosszú távon is éreztetik hatásukat. A pénzügyekben is elsőbbséget élvez a biztonság a rövid távú nyereséggel szemben.

A családban és a szerelemben is az élet napfényes oldalát élvezheti. Csak arra kell vigyáznia, hogy betartsa, amit ígér. Adja meg szeret- teinek azt az érzést, hogy számíthatnak önre. 2021-ben leginkább akkor őrizheti meg a házi békét, ha magánélete legalább olyan súllyal esik a latba, mint a munkája. Természetesen nagyobb figyelmet szentelhet a munkájának, csak akkor mérlegelje: a nyereség megéri-e az áldozatot.

Tipp az évre: A következő hónapokban mindent elérhet, de vigyázzon, nehogy csak rövid távúak legye- nek a sikerei!

SHIH, A KUTYA

Legyen kész a kompromisszumokra

Alapeleme: föld, jang.

Az új év uralkodójának számos tulajdonsága bizonyára ismerős az ön számára. Például osztoznak a Bivallyal a hagyományos értékek iránti tiszteletben és az állhatatosságban. Ennek ellenére az elkövetkezendő hónapokban nem mindig értenek majd egyet. Elsősorban akkor gondol csúnyákat a Bivaly makacsságáról, ha a dolgai nem úgy alakulnak, ahogy szeretné.

Ha bizonytalan, inkább fogadja el azt az utat, amit mások határoztak meg önnek. Ne menjen fejjel a falnak, az energiáit inkább az alternatív megoldások kitalálására fordítsa. Ha akadályokba ütközik, mindig jusson eszébe, hogy a Bivaly alapvetően nem akar rosszat önnek. Így például, ha az áhított állást valaki más kapja meg, vagy máshol húzza a rövidebbet, bízzon benne, hogy ennél sokkal jobb lehetőség vár önre. 2021-ben nyugodtan elhiheti, hogy a képességei és a tehetsége birtokában mindig várja egy jó állás.

A házi béke legyen szent a következő hónapokban, ne zavarja meg semmi! Legyen kész a kompromisszumokra, és fogadja nyitottan a szerettei véleményét, senki ne érezze úgy, hogy uralkodni akar fölöttük.

Magánéletében a hosszabb ideje fennálló kapcsolatokat az a veszély fenyegeti, hogy beleszürkülnek a hétköznapok unalmába. Az év uralkodójának földi jellege miatt gyorsan kialakulhat az az érzés, hogy semmi nem történik. Gondoskodjon róla, hogy párkapcsolatát ne tegye tönkre a megszokás, és kis meglepetésekkel tartsa frissen a szerelmüket.

Tipp az évre: Kövesse a bevált utat, de figyeljen azokra az újdonságokra is, amelyekkel az út mentén találkozhat! 

HAHN, A DISZNÓ

Élvezi a meghitt közösséget

Alapeleme: víz, jin.

Az elmúlt évben gyakran kellett próbára tennie a rugalmasságát. A társaságot igénylő Patkánynak köszönhetően sok új, érdekes ismeretségre tett szert. Hogy ezek közül melyik marad meg hosszabb távon is, az majd csak az új uralkodó idején mutatkozik meg. Ne szomorkodjon túlzottan, ha egy sokat ígérő kapcsolat nem állja ki a mindennapok próbáját! Az új év új lehetőségeket kínál majd önnek, nem utolsósorban ezért lesz kedvező 2021 a szorgalmas Disznónak.

Érzelmileg és a családi kapcsolataiban a Föld- Bivaly boldog és meghitt időszakot hoz önnek. Az érezhetően lelassult tempó nagyon is megfelel az igényeinek, és 2021 nemcsak az ünneplésre ad majd bőségesen alkalmat, hanem gondolatai rendezésére, a meditációra is.

Biztos alapokra támaszkodva, újragondolhatja szakmai és egyéb ambícióit. Előfordulhat, hogy sürgető vágyat érez arra, hogy alapvetően megváltoztassa az életét. De ne feledje: elégedettségének és boldogságának kulcsa az otthonában rejlik. Teremtsen hát magának és társának igazi meleg fészket, stabil bázist annak érdekében, hogy tervei megvalósításán nyugodtan dolgozhasson. Így a szerelemben is több bizalomra, gyengédségre és melegségre számíthat.

Stabil alapokkal nyugodtan nézhet a jövőbe a hivatása területén is, és a következő hónapokban a szokottnál kicsit többre is vállalkozhat. 2021-ben a Bivaly támogatását élvezve sem számíthat áttörést jelentő nagy kiugrásra, azonban kisebb, jó lépésekkel megelőzheti riválisait.

Tipp az évre: Az otthon biztonságát ne vegye teljesen természetesnek, önnek is tennie kell érte! 

Ha hasznos volt számodra az előrejelzés akkor oszd meg másokkal is! Ha elég megosztás összegyűlik több ilyen témájú cikket írunk majd nektek.:)

A kínai horoszkóp jegyek, itt megnézheted a tied:

1920. II. 20. – 1921. II. 7. Majom
1921. II. 8. – 1922. I. 27. Kakas
1922. I. 28. – 1923. II. 15. Kutya
1923. II. 16. – 1924. II. 4. Disznó
1924. II. 5. – 1925. I. 24. Patkány
1925. I. 25. – 1926. II. 12. Bivaly
1926. II. 13. – 1927. II. 1. Tigris
1927. II. 2. – 1928. I. 22. Nyúl
1928. I. 23. – 1929. II. 9. Sárkány
1929. II. 10. – 1930 . I.9. Kígyó
1930. I. 10. – 1931. II. 16. Ló
1931. II. 17. – 1932. II. 5. Kecske
1932. II. 6. – 1933. I. 25. Majom
1933. I. 26. – 1934. II. 13. Kakas
1934. II. 14. – 1935. II. 3. Kutya
1935. II. 4. – 1936. I. 23. Disznó
1936. I. 24. – 1937. II. 10. Patkány
1937. II. 11. – 1938. I. 30. Bivaly
1938. I. 31. – 1939. II. 18. Tigris
1939. I. 19. – 1940. II. 7. Nyúl
1940. II. 8. – 1941. I. 26. Sárkány
1941. I. 27. – 1942. II. 14. Kígyó
1942. II. 15. – 1943. II. 4. Ló
1943. II. 5. – 1944. I. 24. Kecske
1944. I. 25. – 1945. II. 12. Majom
1945. II. 13. – 1946. II. 1. Kakas
1946. II. 2. – 1947. I. 21. Kutya
1947. I. 22. – 1948. II. 9. Disznó
1948. II. 10. – 1949. I. 28. Patkány
1949. I. 29. – 1950. II. 16. Bivaly
1950. II. 17. – 1951. II. 5. Tigris
1951. II. 6. – 1952. I. 26. Nyúl
1952. I. 27. – 1953. II. 13. Sárkány
1953. II. 14. – 1954. II. 2. Kígyó
1954. II. 3. – 1955. I. 23. Ló
1955. I. 24. – 1956. II. 11. Kecske
1956. II. 12. – 1957. I. 30. Majom
1957. I. 31. – 1958. II. 17. Kakas
1958. II. 18. – 1959. II. 7. Kutya
1959. II. 8. – 1960. I. 27. Disznó
1960. I. 28. – 1961. II. 14. Patkány
1961. II. 15. – 1962. II. 4. Bivaly
1962. II. 5. – 1963. I. 24. Tigris
1963. I. 25. – 1964. II. 12. Nyúl
1964. II. 13. – 1965. II. 1. Sárkány
1965. II. 2. – 1966. I. 20. Kígyó
1966. I. 21. – 1967. II. 8. Ló
1967. II. 9. – 1968. I. 29. Kecske
1968. I. 30. – 1969. II. 16. Majom
1969. II. 17. – 1970. II. 5. Kakas
1970. II. 6. – 1971. I. 26. Kutya
1971. I. 27. – 1972. I. 15. Disznó
1972. I. 16. – 1973. II. 2. Patkány
1973. II. 3. – 1974. I. 22. Bivaly
1974. I. 23. – 1975. II. 10. Tigris
1975. II. 11. – 1976. I. 30. Nyúl
1976. I. 31. – 1977. II. 17. Sárkány
1977. II. 18. – 1978. II. 6. Kígyó
1978. II. 7. – 1979. I. 27. Ló
1979. I. 28. – 1980. II. 15. Kecske
1980. II. 16. – 1981. II. 4. Majom
1981. II. 5. – 1982. I. 24. Kakas
1982. I. 25. – 1983. II. 12. Kutya
1983. II. 13. – 1984. II. 1. Disznó
1984. II. 2. – 1985. II. 19. Patkány
1985. II. 20. – 1986. II. 8. Bivaly
1986. II. 9. – 1987. I. 29. Tigris
1987. I. 30. – 1988. II. 16. Nyúl
1988. II. 17. – 1989. II. 5. Sárkány
1989. II. 6. – 1990. I. 26. Kígyó
1990. I. 27. – 1991. II. 14. Ló
1991. II. 15. – 1992. II. 3. Kecske
1992. II. 4. – 1993. I. 22. Majom
1993. I. 23. – 1994. II. 9. Kakas
1994. II. 10. – 1995. I. 30. Kutya
1995. I. 31. – 1996. II. 18. Disznó
1996. II. 19. – 1997. II. 7. Patkány
1997. II. 8. – 1998. I. 27. Bivaly
1998. I. 28. – 1999. II. 15. Tigris
1999. II. 16. – 2000. II. 4. Nyúl
2000. II. 5. – 2001. I. 23. Sárkány
2001. I. 24. – 2002. II. 11. Kígyó
2002. II. 12. – 2003. I. 31. Ló
2003. II. 1. – 2004. I. 21. Kecske
2004. I. 22. – 2005. II. 8. Majom
2005. II. 9. – 2006. I. 28. Kakas
2006. I. 29. – 2007. II. 17. Kutya
2007. II. 18. – 2008. II. 6. Disznó
2008. II. 7. – 2009. I. 26. Patkány
2009. I. 27. – 2010. II. 13. Bivaly
2010. II. 14. – 2011. II. 2. Tigris
2011. II. 3. – 2012. I. 23. Nyúl
2012. I. 24. – 2013. II. 1. Sárkány

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu