Ők egészen mások, mint az agyonszolizott, csak a ruhákra és a pénzre hajtó fiatalok.. Még érzik, mit jelent nőnek lenni, és azt is, hogy hogyan kell adni!

Egy 40 fölötti csaj sosem ver fel az éjszaka közepén, hogy azt tudakolja: -Mi jár a fejedben, szívem? – Fütyül rá valójában, hogy min jár az eszed…

Ha egy 40 feletti nőnek nincs kedve focit nézni, nem ül oda melléd nyávogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van. Általában valami jóval hasznosabbat.

Egy negyvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki ő, mi ő, mit akar és kitől. Kevés olyan 40 feletti nő van, akit az foglalkoztat, hogy mi a véleményed róla vagy arról, hogy mit csinálsz.

A nőknek 40 felett gerince van. Ritkán esik meg, hogy jelenetet rendeznének a színház vagy egy elegáns étterem kellős közepén. Na persze ha rászolgálsz, gondolkodás nélkül neked ugranak, főleg ha sanszot látnak arra, hogy ők nyernek.

Az idősebb nők nem bánnak szűkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.

40 felett egy nő elég öntudatos ahhoz, hogy bemutasson téged a barátnőinek. Egy fiatalabb nő gyakran még a legjobb barátnőjét is elfelejti, ha pasija van, mert nem bízik meg a fiúban.
Egy negyven feletti nőt abszolút nem izgatja, hogy tetszenek-e neked a barátnői, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el őt.
A nők a korral boszorkányos képességekre tesznek szert. Egy 40 feletti nőnek sosem kell elmondanod a bűneidet. Úgyis mindig tudja.
Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nő sokkal vonzóbb, mint fiatalabb nőtársai.

Az idősebb nők egyenesek és őszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu