Ennek a tesztnek van egy titka: amit a jelenet általad “nyomoknak” vélt elemeiből értelmezni tudsz, az elárulhatja személyiséged valódi lényegét. Ez a teszt akár egy detektívtörténet egyik fejezetének cselekménye is lehet, hiszen arról szól, hogy kiderítsük, a képen szereplők közül ki törte össze a földön látott vázát.

A pszichológiának azt az ágát, amely a személyiséggel és annak egyének közötti eltéréseivel foglalkozik, személyiségpszichológiának nevezik. Gondolkodtál már azon, hogy miért lehet 2 különböző személyiségű ember közeli barát, és miért lehet két hasonló személyiségű ember esküdt, ellenség? Nos, ez a teszt ilyen kérdésekre ad választ.

Csak egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod, miután megnézted ezt a képet: Ki törte össze a vázát?

Ki Törte Össze A Vázát? A Választásod Sokat Elárulhat A Személyiségedről: 1

Mered vállalni ezt a tesztet? Nézd meg a fenti képet, és válaszolj: melyik szereplő törte össze a vázát?

“A” karakter

Ha ezt a karaktert választod, akkor olyan valaki lehetsz, akinek az életben nincsenek árnyalatok: a dolgok csak fehérek vagy feketék lehetnek; a szürkék nem neked valók.

Erre a a gyerekre több jelző is rámutat, mint “bűnösre”. A szeme a földre szegeződik, a testbeszéde megbánásra utalhat, és úgy tűnik, hogy mások is rá mutatnak, mint az öltönyös színészre.

Azonban nem mindig az a bűnös, aki bűnösnek látszik, nem igaz? Lehetséges, hogy számodra igen, nem kétséges; hiszen a legpontosabb az, amit az érzékeink mutatnak nekünk. A választásod alapján te egy nagyon racionális ember vagy.

“B” karakter

Ha jól figyelsz, láthatod, hogy az általad választott lány gondoskodik a kicsikről, és örömteli arckifejezéssel rendelkezik.

Ha ezt a karaktert választottad, akkor olyan ember lehetsz, akinek a balesetek nem olyan fontosak, és az anyagiak sem olyan értékesek, mint az aggodalom.

Nyugodtabb életet élsz, nem vagy nagyon előítéletes, és igyekszel a lelkeddel átadni másoknak értékeket.

“C” karakter

Ha ezt a gyermeket választottad a bűnösnek, akkor nagyon részletes és figyelmes ember vagy; olyannyira, hogy nem azt hiszed el, ami a legelső válasz egy kérdésre. Mindig van egy kis előnye a kétkedésnek nem igaz?

Ha megnézed, azt látod, hogy ez a gyerek zsebre dugja a kezét, mintha valaki el akarna rejteni valamit, és furcsa légkör veszi körül. A nevetése tényleg kicsit gúnyosnak tűnik.

Ha tehát ezt választotta, akkor tudja, hogy nem minden az, aminek látszik.

“D” karakter

Ha ezt a lányt választottad felelősnek, akkor érzékeny ember vagy, és esetleg “bűntudatot” érzel a helyzet láttán, ez zavar téged.

Védelemre és érzelmi támogatásra van szükséged, ha valami rosszul sül el, vagy szomorú vagy, és nehezen vállalod a felelősséget, még akkor is, ha nagyon apró dolgokról van szó.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu