Te oldalt tábort erősíted? Ha nem tudod magad megítélni, akkor a csillagok segítenek ebben neked.

1. Mérleg

A Mérlegek a csillagjegyek legkedvesebbjei. Inkább ők lesznek szomorúak és boldogtalanok, semhogy másokat annak lássanak. Mindig a harmóniára, az igazságosságra és az egyenlőségre törekednek, még akkor is, ha valaki felháborítja őket. Szinte lehetetlen egy Mérleggel vitázni, de ha mégis, az valószínűleg a másik hibája.

2. Halak

A Halak gyűlölik a konfliktusokat, a harcokat és a pletykákat. Ők azok, akik legkevésbé keverednek bele küzdelmekbe, ha valaki megpróbálna vitatkozni vagy veszekedni velük. Nagyon finomak és jó természetűek és bármilyen módon igyekeznek segíteni másoknak.

3. Bika

A Bikák mindig türelmesek és érzékenyek az őket ért kritikákra. Éppen ezért ők sem szeretnek kritizálni másokat. Ennek ellenére elérhetik azt a pontot, amikor előbújik belőlük a szörnyeteg, ha nagyon sokáig piszkálják őket.

4. Vízöntő

Nekik nincs hajlandóságuk a szemétkedésre, nagyon kedves és bájos emberek, viszont senkinek nem fogják hagyni, hogy lábtörlőként kezelje őket. Született lázadók, akik meg fogják mutatni a sötét oldalukat, ha valaki gonoszkodik velük.

5. Nyilas

Előfordul, hogy időnként türelmetlen és nyugtalan. Nem tud olyan világban élni, amelyben igazságtalanság és kegyetlenség uralkodik. Ha rosszul bánsz egy Nyilassal, akkor megszakítja veled a kapcsolatot, fogja magát és lelép.

6. Ikrek

Általában nagyon közvetlenek és kedvesek. Az viszont igaz, hogy hajlamosak pletykálkodni bárkiről, akit ismernek. Ha ezzel a tulajdonságukkal szembesítik őket, akkor hirtelen előbújik belőlük a szörnyeteg és rárivallnak a másikra.

7. Rák

Hangulatfüggő, hogy egy Rák szörnyecske üzemmódba kapcsol-e vagy sem. A legingatagabb jegyek, akiket ha éppen egy rossz pillanatukban kapsz el, akkor nagyon pórul járhatsz.

8. Oroszlán

A legtöbb Oroszlán nagyon jószívű, megbocsátó, barátságos és szórakoztató. Ők azok, akik mások mocskolódásait gúnyos mosollyal az arcukon hallgatják, de ez ne tévesszen meg. Ha egyszer a belső gonoszt kiszabadítja valaki, akkor könnyekig alázhatják a másikat.

9. Szűz

Ha Szüzekről van szó, nem kell tartani a verbális vagy fizikai bántalmazástól. Ők sokkal passzívabb agresszívek. Lehet, hogy nem érinti meg őket a másik gonoszkodása azon melegében, de ha olyan hangulatba kerülnek azonnal felhozzák minden elszenvedett sérelmüket és igazi szörnyetegként viselkednek a másikkal.

10. Kos

Egy személyben érzékenyek, szenvedélyesek, szörnyetegek és arrogánsak is lehetnek. Bár nem ők a legrosszabbak, de időnként harcba szállhatnának a címért.

11. Bak

A legtürelmesebb emberek, mindaddig, amíg komolyan fel nem dühíti őket valaki vagy szándékosan fájdalmat nem okoz nekik. Ebben az esetben hidegek lesznek, mint a jég és ravaszul bosszút állnak a másikon. Jobb, ha nem tudod meg, ilyenkor milyenek.

12. Skorpió

A legádázabb jegy. Egy az egyben az arcodba vágja a dühét és haragját. Gyilkosan hűvös tud lenni és nem áll messze tőle sem a bosszúvágy, sem a rosszindulat. Kifejezetten gonoszul tud viselkedni, ha úgy érzi, hogy ezt érdemli a másik.

tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu