Jobb ha vigyázol a munkahelyen, ezekkel a csillagjegyekkel 1

Vannak csillagjegyek, akik munkában kérlelhetetlenek, magasra akarnak jutni, és nem engednek senkinek. Ha te simulékony vagy, nem lesz velük gondod, de ha neked is ambícióid vannak, rájuk kell figyelni.

Bak: a Bak kíméletlen a pozícióharcban. Nem feltétlenül áskálódik, de nagyon tud a főnökök nyelvén beszélni, mert a hierarchikus rendszerek legnagyobb értője. Vannak nem túl ambiciózus Bakok, de a karrierista Bakokból előbb-utóbb főnök lesz, ezért oda kell rájuk figyelni, ha te is arra pályázol.

Skorpió: A Skorpiókra is igaz, hogy akadnak, akik nem akarnak semmit a munkahelyen, de azok, akik előre akarnak jutni, semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Észre sem veszik mások, és máris előbbre jutott a Skorpió, mert, ha célt tűz ki maga elé, annak mindent alárendel.

Oroszlán: ennek a jegynek az akarása a legerősebb, olyan erőt kapott a sorstól, hogy soha nem fárad el, ha célját teljesíteni akarja, ember legyen a talpán, aki lépést tart vele.

Ikrek: beszélőkéjével úgy meg tud keverni maga körül mindenkit, hogy könnyedén elintézi ellenfeleit, nem csoda, hogy sok Ikrek van magas pozícióban vagy szerez nagy vagyont. Nem is annyira akaratereje, mint kommunikációs képessége révén.

forrás

Kommunikáció és konfliktusok kezelése a munkahelyen

Bevezető “Jelen tanulmánygyűjtemény célja: az interperszonális kommunikáció fejlesztése és betekintés a konfliktusok kezelésének szövevényes világába.

A kötet módszertani eszköz- és ötlettárat ad a munkahelyi kommunikáció egyéneket és csoportokat érintő főbb kérdéseire és a konfliktusok kezelésére vonatkozóan.

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu