Vannak olyan személyek, akik tűz és víz, egyáltalán nem jönnek ki egymással. Mielőtt egy hosszabb kapcsolatot alakítanál ki valakivel, jobb, ha előre tájékozódsz, ki az, akivel találsz, és kivel nem.

Kos

Imádod a szabadságot, nagyon extrovertált vagy, és szereted, ha sokan vesznek körül a hétköznapokban. Aki nem ilyen tulajdonságokkal rendelkezik, hanem teljesen az ellentéted, mint pl. a Rák, és a Bak, azzal jobb, ha messzire kerülitek egymást.

Bika

Az Oroszlán vagy a Vízöntő csillagjegyű személy egyáltalán nem ajánlott számodra, és a Skorpió sem igazán jó választás. A baj az, hogy a Skorpió különleges természete igen vonzó számodra, azonban hosszútávon komoly viták alakulhatnak ki köztetek.

Ikrek

Egy Nyilas jegyű személlyel könnyen egymásra tudtok hangolódni, mert azonos az érdeklődési körötök, azonban párkapcsolatban, hosszútávon nem működik a dolog. A legjellemzőbb tulajdonságotok a makacsság az, ami közétek fog állni.

Rák

Nagyon fontos a szeretet kimutatása számodra, nyitott vagy az emberekkel, és kapcsolataid mély érzéseken alapulnak. Nem jó ötlet éppen ezért egy Bak csillagjegyű személlyel kapcsolatot alakítanod, ő ugyanis pont az ellentéted.

Oroszlán

Egy Skorpió személy mellett mindig elnyomva érezheted magad, a Vízöntő pedig túlságosan független és makacs számodra. Ezzel a két jeggyel ne akarj kapcsolatot alakítani, mert számos nehézséggel kell szembesülnöd.

Szűz

A Halakkal nagy ellentétek alakulhatnak ki köztetek. A Szűz a tettek embere, a Halak pedig inkább megmarad az álmodozás szintjén. Ha képesek vagytok elfogadni egymást, akkor akár működhet is ez a párosítás, ha nem akkor egész életetekben csak veszekedni fogtok.

Mérleg

A Rák túl sok szabályt állít fel számodra, és te nem bírod a kötöttségeket. A Kos vakmerősége, és kockázatvállalása pedig egyenesen megijeszt.

Skorpió

Kezdetben jól működnek a dolgok egy Bika csillagjegyű személlyel, de, amikor elmúlik a rózsaszín köd egymás idegeire mentek a határozottságotokkal. Inkább válassz egy kevésbé extrovertált személyt.

Nyilas

Nagyon lelkes vagy és tettrekész, ezért a Halakkal nem fogtok jó párost alkotni. Ő inkább csak álmodozik, de nagyon nehezen cselekszik. Az Ikrekkel pedig nagyon izgalmas kezdetben a kapcsolat, de hosszútávon túl sokak lesztek egymás számára.

Bak

Zárkózottabb személyiség vagy, ezért semmiképp nem tudtok jól kijönni egy Rákkal, aki folyton az érzéseiről beszél, és el is várja, hogy te is kifejezd azokat. A Mérleggel soha nem tudnátok egyensúlyba kerülni, mert nagyon különbözik a világnézetetek.

Vízöntő

Nem bírod elviselni, ha mások irányítanak, ezért soha nem kapnátok meg egy Oroszlánnal a közös hangot, aki viszont mindig a középpontban akar lenni. Többször szakítotok, mert vonzódtok egymáshoz, de soha nem tudjátok megteremteni a harmóniát.

Halak

Álmodozó típus vagy, ezért szívesen töltöd az időd nagy részét egyedül. Az Ikerekkel soha nem fogtok jó párost alakítani, mert neked nagyon sok az ő pörgős életmódja. A Szűz logikai gondolkodása teljesen ellentmond a te kissé spirituális világnézetednek.

tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu