Jézus Üzenetet Hozott Számodra! Erről Jobb Ha Tudsz... 1

Ezúttal én az Úr személyes üzeneteit hoztam el Nektek.
Válasszatok egy kártyát, s hallgassátok meg az útmutatást!

  1. Az álmodból valóság lesz!
    Csodálatos, ha valakinek az álmai valóra válnak, s Te megkaptad az erőt és bátorságot, hogy mindent megtegyél annak érdekében, hogy valóssággá tedd vágyaidat. Így azok nem maradnak pusztán illúziók. 
    Itt az idő – állj neki, elemezd a helyzeted, tégy lépéseket önmagadért s az álmaidért! Nem kell lefutnod a maratont rögtön a legelső nap, elég, ha elkezdesz mozogni, s ezentúl minden nap megteszel néhány lépést. A kulcs az, hogy nem állsz meg! 
    Vannak álmaid, s Te képes vagy azokat megvalósítani. Az Úr azt ígéri, ki mint vet, úgy arat….a Te életed jó felé halad.

2. Az univerzum segít utadon!
Isten mozgatja a világegyetemet, s a dolgok szinte csodálatos, megmagyarázhatatlan módon mozgásba lendültek érted, s azért, hogy közelebb vigyenek Téged a céljaidhoz. Isten vezet téged, neked az a dolgod, hogy építsd s kövesd az álmaid, és higgy!

3. Csodálatos dolgok várnak Rád!
Valószínűleg rengeteg kérdés kavarog mostanában a fejedben: mit tegyek, milyen döntést hozzak, merre induljak. Ezektől néha elveszted a türelmed s a hited, de jó, ha tudod: hamarosan minden a helyére kerül, minden a megfelelő időben fog történni. Minden helyzet valamilyen céllal van épp úgy, ahogy van. Te csak légy optimista, ne veszítsd el a hited, meglátod, örömök várnak rád. Ha Isten látja, hogy nem veszítettél a hitedből és lendületedből, s megjutalmaz majd.

Te a békét keresed, hamarosan megérkezik hozzád!
Minden céllal történik az életben, Neked az a dolgod, hogy tudd, Isten melletted sétál mindig, s fogja a kezed. Ne veszíts a hitedből. Ha viharban találod is hirtelen magad, az nem jelenti azt, hogy mögötte nem vár rád napsütés. 
Csukd be a szemed, lélegezz mélyeket.
A csodás dolgok hamarosan elérnek hozzád, Te csak tarts ki és tudd, minden tett egy nagy terv része, Isten ad hozzá békét, és segít utadon!

 

Áldott, szép napot Neked!

 

Ha tetszett a bejegyzés, kérlek másokkal is oszd meg! Köszönöm!

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu