A sírt 500 év után nyitották fel Jeruzsálemben!

Nem hittek a szemüknek a kutatók, amikor megpillantották a Jeruzsálemben található szarkofág kincseit.

Ötszáz év után elsőként nyitották fel a tapasztalt régészek Jézus Krisztus végső nyughelyét Jeruzsálem óvárosában. Eredetileg a síremlék külső burkolatán végeztek volna renoválási munkálatokat, amikor egy eddig felfedezetlen szarkofágra bukkantak.

Az izgalomtól remegő kézzel tárták fel a sírt, mikor pedig megpillantották, hogy mit is rejt a mély gödör, leesett az álluk!

Jézus sírjának feltárása közben megdöbbentő titokra találtak! 1

Csodálkozva emelték ki azt a márványtáblát, amin állítólag Jézus feküdt feltámadása napjáig, és amibe egy keresztet véstek.

Még mindig remeg a térdem. Erre aztán nem számítottunk! Persze még nem jelenthetjük ki teljes bizonyossággal, hogy valóban Krisztus márványtábláját találtuk meg, de jó esély van rá.

– árulta el egy interjúban Fredrik Hiebert, a kutatás egyik vezetője.

Jézus sírjának feltárása közben megdöbbentő titokra találtak! 2

A leletet később Antonia Moropoulou, görög egyetemi docens is megvizsgálta. Állítása szerint Krisztus sírja az a szent szikla, amit már évszázadok óta keresnek, de eddig senki sem vette észre.

A sírboltot a meglepő felfedezés után lezárták, és valószínűleg több száz évig zárva is marad.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu