A sírt 500 év után nyitották fel Jeruzsálemben!

Nem hittek a szemüknek a kutatók, amikor megpillantották a Jeruzsálemben található szarkofág kincseit.

Ötszáz év után elsőként nyitották fel a tapasztalt régészek Jézus Krisztus végső nyughelyét Jeruzsálem óvárosában. Eredetileg a síremlék külső burkolatán végeztek volna renoválási munkálatokat, amikor egy eddig felfedezetlen szarkofágra bukkantak.

Az izgalomtól remegő kézzel tárták fel a sírt, mikor pedig megpillantották, hogy mit is rejt a mély gödör, leesett az álluk!

Jézus sírjának feltárása közben megdöbbentő titokra találtak! 1

Csodálkozva emelték ki azt a márványtáblát, amin állítólag Jézus feküdt feltámadása napjáig, és amibe egy keresztet véstek.

Még mindig remeg a térdem. Erre aztán nem számítottunk! Persze még nem jelenthetjük ki teljes bizonyossággal, hogy valóban Krisztus márványtábláját találtuk meg, de jó esély van rá.

– árulta el egy interjúban Fredrik Hiebert, a kutatás egyik vezetője.

Jézus sírjának feltárása közben megdöbbentő titokra találtak! 2

A leletet később Antonia Moropoulou, görög egyetemi docens is megvizsgálta. Állítása szerint Krisztus sírja az a szent szikla, amit már évszázadok óta keresnek, de eddig senki sem vette észre.

A sírboltot a meglepő felfedezés után lezárták, és valószínűleg több száz évig zárva is marad.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu