Jellem elemzés kép alapján 1

Mit láttál meg először a képen?

A lányt

Mindig magabiztos vagy. Tökéletesen feltalálod magad minden helyzetben. Remekül tudsz összpontosítani, a kijelölt céljaidat mindig eléred. Az idegenek számára a te személyes életed 7 pecsétes titok. Nagyon igényes vagy a párkapcsolat terén, a társadat roppant körültekintéssel választod ki, s neki nagy követelményeknek kell megfelelnie. Nem vagy könnyű eset, nehéz dolog veled együtt élni.

A hattyút

A te bűbájod a rejtélyességedből fakad. Igyekszel is ezt az állapotot fenntartani, nem adod ki magad könnyen. Nem tolerálod az igazságtalanságot, és mindig készen állsz arra, hogy megvédd az igazad. Tökéletesen irányítod az érzelmeid. Nagyratörő terveid vannak, igyekszel a munkahelyeden egyre magasabb pozícióba tornázni magad. Kapcsolataidra nagyon igényes vagy, lelked független, nehéz téged ,,betörni.”

A kákát

Szeretsz kísérletezni, s mindent elkövetsz, hogy kísérleteid pozitív véget érjenek. Nem tudsz ellenállni az erőnek. Vonzódsz a lélekben erős emberekhez. Kifejező és szenvedélyes vagy. Mindig megpróbálsz a reflektorfénybe kerülni. Nagyon szereted a kommunikációt sok ismerőst gyűjtöttél az évek alatt magad köré. Természeted nagyon büszke és öntudatos, de mindig segítesz a bajba jutottakon. Teljesen önzetlenül.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu