Gyakran kínoznak ízületi fájdalmak? Esetleg a lábaid vannak rossz passzban? Akkor épp itt az ideje, hogy te magad megkönnyítsd az életed. Készítsd el az alábbi házi keveréket, és alkalmazd rendszeresen.

Természetes, házi készítésű ízület gyógyszer

Hozzávalók: 150 gramm zselatin (ez a mennyiség elegendő egy hónapig).

 

Alkalmazás: 5 gramm (2 csapott kanál) zselatint keverjünk el, egy negyed csésze jéghideg vízzel, majd hagyjuk pihenni másnap reggelig, amíg a massza összeáll. Éhgyomorra fogyasszuk el ezt a mennyiséget, minden reggel.

Hogyan használjuk fájdalmakra, merevségre, gyulladásra?

Keverhetjük joghurtba, mézbe, müzlibe, vagy bármi másba, ami nekünk jobban ízlik. A kúrát egy héten keresztül minden reggel ismételjük meg, és így egy hét alatt búcsút mondhatunk a fájdalomnak. Egy fél éves szünet után újra ismételjük meg a kúrát, így biztosíthatjuk a megfelelő “kenést” az ízületek számára.

A zselatin olyan fontos aminosavakat tartalmaz, mint például a hidroxi-prolin és a prolin, melyek segítségével képes regenerálni a kötőszöveteket.

MILYEN HATÁSA VAN MÉG A ZSELATINOS KÚRÁNAK?

  • javítja az anyagcserét
  • egészségessé varázsolja a bőrt
  • erősíti a szívizmot és az ízületeket
  • segítségével megelőzhető a csontritkulás
  • javítja a haj és a köröm szerkezetét

Érdemes elmentened ezt a receptet későbbre, ha visszatérnének a fájdalmaid.

forrás: twice.hu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu