Ha van Halak csillagjegyű ismerősöd, tudod, hogy nem egy hétköznapi személyről van szó. Ha közelebbről megismered, rá fogsz jönni, hogy ő a legjobb ember a világon!

Itt van 10 pozitív tulajdonság, mely a Halak csillagjegyű személyekre jellemző:

1. Ő a 12-ik csillagjegy, ami azt jelenti, hogy az összes előtte álló csillagjegy tulajdonságaiból hordoz magában egy keveset. Nehezen tud kiigazodni az érzelmek viharában, képes akkor is nagyon elveszni a dolgokban, amikor csak apróságokról van szó. Nagyon impulzív, de mindig előre gondolkodik, mielőtt cselekedne.

2. Állandóan ki van éhezve az új dolgokra, mindig valami új élményre vágyik, nem szereti a monotonitást. Az aktív, nyitott és határozott személyek társaságában érzi jól magát. Ha veszélyben érzi magát, hirtelen felindulásból képes az eddigi tervet teljesen megváltoztatni.

3. Tele van szenvedéllyel és érzelmekkel, mindent tiszta szívvel csinál. Ha együttérzésre van szükséged, keress egy Halak csillagjegyű barátot.

4. Az álmodozás az egyik legfontosabb lételem számára. Könnyen el tud merülni a fantáziavilágában, és addig álmodozik a kitűzött célról, míg az valósággá válik.

5. Empatikus, könnyen bele tudja képzelni magát mások helyzetébe. Ennek csupán annyi hátránya van, hogy néha kissé elhanyagolja a saját életét. Ha ki szeretnéd sírni magad valakinek a vállán, akkor a Halak mindig ott lesz.

6. Mindig szüksége van egy kis egyedüllétre és magányra, hogy el tudjon mélyülni a gondolataiban. Így tud igazán feltöltekezni.

7. Nagyon barátságos, állandóan sok ember van körülötte, és észre sem veszi, hogy mikor válik az ismerősből baráttá valaki. Viszont nem tud természetesen viselkedni azokkal, akik nem állnak hozzá túl közel.

8. Mindenkit elfogad olyannak, amilyen, képes arra, hogy észrevegye az emberekben a jót. Alapjában véve egyből a jót feltételezi mindenkiről, de nagy csalódásként éli meg, ha valakiről kiderül valami rossz.

9. Túlságosan érzékeny, a szavak által nagyon meg lehet bántani, utána pedig hallgatásba burkolózva elemzi a dolgokat. Nagyon kell vigyázni, hogy mennyire vagyunk őszinték vele, hiszen pillanatok alatt fel tud borulni az egész világa.

10. Szüksége van mindig egy példaképre, aki alkalom adtán akár azt is megmondja, hogy mi a következő lépés. Néha nagyon határozatlan tud lenni, és nem képes arra, hogy egyedül hozzon komoly döntést.

filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu