Ismerd Meg A Szívedet! Válassz Egy Rózsát És Fény Derül Belső Érzelmeidre! 1

Nézd meg a képet és válaszd ki a rózsát, amely elnyeri a tetszésed. Ne gondolkodj sokat, bízz a döntésedben. Rengeteget megmutat belőled ez a teszt!

1-es rózsa

A választásod arról árulkodik, hogy óriási szíved van. Mindig a szeretteiddel foglalkozol, folyton aggodalmaskodsz miattuk. Önfeláldozó személyiség vagy, aki mindent megtenne azért, hogy a családja boldog legyen. Mindig félreteszed a saját álmaid, a szeretteid álmai miatt. Néha azonban magadra is gondolnod kellene.

2-es rózsa

Csodálatos ember vagy, tele életerővel. Mindig kiállsz a szeretteid mellett, ők pedig tudják, hogy számíthatnak rád. Nincs olyan helyzet, amitől te megrémülnél. Ha tudod, hogy igazad van, akkor képes vagy harcolni. Nem szeretsz veszekedni, de ha úgy érzed, hogy igazságtalanul bánnak veled, akkor kiállsz magadért.

3-as rózsa

Kiegyensúlyozott és nyugodt ember vagy, ami miatt sokan szeretnek. Te mindig mindent átgondolsz, mielőtt valamit teszel, ezért is vagy olyan sikeres. Nem szereted megbántani az embereket, ezért néha inkább eltűrsz olyan sértéseket, amiket talán mások nem tűrnének el. Te tudod, hogy a nyugalom többet ér annál, mint az, hogy igazad legyen.

forrás: bidista

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu