A visszerek főleg azoknál jelentkeznek, akik túlsúlyosak vagy olyan a munkájuk, hogy sokat kell állniuk napközben: felszolgálók, fodrászok, stb..

Ezt még súlyosbítja a helytelen étkezés és a célzott mozgás hanyagolása is. Az elégtelen vérkeringés miatt idővel állandósult gyulladás is kialakulhat, amely már nem csak kozmetikai problémát, hanem erős fájdalmat is eredményez.

A visszerek először a lábon jönnek elő, ezért fontos minél előbb kezelni a dolgot, amíg még nem hatalmas a gond.

Próbáljuk ki az alábbi igencsak hatékony, otthon is könnyedén elkészíthető gyógymódot.

A szer legfontosabb összetevője a fokhagyma, amely nagyon hatékonyan segít begyulladt ereken, növeli a fehérje ellátottságot, és csillapítja a tüneteket. Csináljunk fokhagyma olajat a mielőbbi enyhülés érdekében.

Erre lesz szükséged:

  • 5 cikk fokhagyma,
  • 3 egész narancs,
  • 2 evőkanál olívaolaj.

Így készítsd: Pucold meg, és nyomd össze a fokhagymát, tedd egy tálba, facsard rá a narancsok levét, majd tedd bele a 2 kanál olajat is. Takard le, és tedd félre 12 órán át összeérni miaelőtt alkalmaznád. Minden használat előtt rázd fel.

A legjobban akkor hat, ha az olajat este alkalmazod az érintett területeken. Kend be vele az érintett bőrfelületet gyengéden, majd tekerj rá egy műanyagfóliát, és ezután egy ronggyal rögzítsd le. Maradjon rajta reggelig. Addig folytasd a kezelést, míg a visszeresség elmúlik.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu