Készítsd el a Születési Horoszkóp ábrádat ingyen!

A születési adataid pontos megadása után, ingyenesen elkészítheted a horoszkóp képletedet. A horoszkópodban lévő házak, csillagjegyek, bolygók és fényszög kapcsolatok a tudatalattid pontos térképe lesz. Az Önmagadhoz való jobb megismeréshez ez az Út vezet.

Link Itt:

Ez egy angol oldal, ahol pontos képet kapsz a születési horoszkópodról. Nem kell tudnod volt e akkor nyári időszámítást vagy sem! Még a törpebolygók is rajta vannak! Egyszerű a kezelése még akkor is ha nem tudsz angolul. Próbáld ki!

Születési Horoszkóp ábra készítése lépésről lépésre!

Firstname = Add meg a neved!

Date of Birth : A születésed napját, hónapját és évét írd be ezekbe a mezőkbe!

Time of Birth : Itt add meg a születésed óráját és percét!
Ha órára pontosan nem ismered a születésed időpontját, akkor megközelítőleg 2 órás pontossággal írd be! Így nem lesz pontos az elemzésed, de képet kapsz a bolygóállásokról, és csillagjegyekről születésed napján.

City of Birth : Ide írd be a születésed helyét vagy a legközelebbi várost.

Advanced Options : Ezt az opciót szabadon is hagyhatod, de akárki is pipálhatod. Ahogy neked jó.

Majd legutoljára Kattints a Next gombra!

Találtam számodra még egy olyan oldalt, (magyar) ahol szintén felállíthatod ingyenesen a születési horoszkópod ábrádat, sőt egy rövidke magyarázatot is kapsz hozzá. Itt arra figyelj, hogy nem biztos, hogy személyre szabottan kapod a válaszokat. Ugyanis a horoszkóp hazaidban, ha 5-5 fokra megközelítőleg van egy bolygó vagy házhelyzet akkor ott mindkét jegyet figyelembe kell venni. A vonalak nem betonfalak melyeket nem lehet átlépni, de ezt egy program nem tudja.

Íme a link ide kapcsolva megnyílik:

Tudom sokan ezt így nem értitek, mert kínai, de higgyétek el, hogy lehet olvasni belőle és nem is keveset!

Mivel 95%-ban a tudatalatti programjaink szerint élünk, ezért jó, ha tisztában vagyunk a képességeinkkel, lehetőségeinkkel. 7eves korunkig a külvilágtól, és édesanyánktól, sőt már előtte az anyaméhben is, sőt még az előttről is felvesszük azok információ halmazainkat szűrők nélkül, melyek nagyon nagy mértékben hatnak ránk. Így már születésünk idejére kondicionálva vagyunk ezen programok által.

Az életünkben találkozunk szituációkkal és sokszor nem értjük, hogy miért viselkedünk úgy ahogy. Amikor kicsit lenyugodva átgondolva végig elemezzük a cselekedeteinket, rájöhetünk, hogy előre megírt programok szerint cselekszünk. Nem mi irányítunk, hanem a tudatalattink! Nagyon sok tanítótól halljuk most már szájbarágósan azt, hogy a TUDAT alatti dolgok felszínre hozásával érhetünk el egy-egy pozitív eredményt.

Minden ember maga dönti el, hogy meg akarja e ismerni a tudatalattiját, ami irányítja az életét vagy nem!


  Rendelj Személyes Horoszkóp elemzést!  –> Katt ide!

A születési horoszkópod mindent megmutat, csak ki kell olvasni az információkat!

  • Ha bukdácsolsz az életedbe?
  • Ha párkapcsolataid mind kudarcba fulladtak?
  • Ha nem találod a helyedet a munkahelyeden?
  • Ha az életedbe, sorsodban, életutadon nem vagy jó helyen?
  • Ha a családodba nehézségeid vannak?
  • Ha nem tudod, hogy miért hibáztál?
  • És hol hibáztál?
  • Ha az egészséged nem a megfelelő?
  • Ha gondok vannak a gyermekeiddel?
  • Ha nem találod a válaszokat a kérdéseidre?

A válaszokat mind megtalálod a születési horoszkóp, más néven radix képletedben!

Ha például a születési képletre szinasztriával-összevetéssel megnézzük az égen most “mászkáló bolygókat”. A mostani időszakodra kapsz általuk választ. Éves elemzéskor mindenre választ kaphatsz. Ha például az Jupiter bolygó (aki kb.1 évig tartózkodik egy csillagjegyben) a 2-es házad felett van éppen, akkor abban biztos lehetsz, hogy az anyagiakban, a pénzed területén hozz jó változásokat. Ha az 5-ös házad felett van éppen akkor a vállalkozásban, párkapcsolat kezdetében, szerencsében és az álmaid-vágyaidban hoz megvalósításokat.

Egy kis segítség mindig jól jön, ha elakadunk az élet ösvényein.

Ha szeretnéd megadni magadnak azt az élményt, hogy készíttess magadnak egy Születési Horoszkóp elemzést, ami csak rólad szól, akkor jelentkezz! –> Katt ide!

forrás: dk-magie.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu