Létezik számos természetes módszer testünk erősítésére, hogy a betegségeket elűzzük vagy éppen elkerüljük. Az itt bemutatott tisztító keverék még a középkori Európából származik, abból az időszakból, amikor járványok szedték áldozataikat.

Antibiotikus hatása van, mely a Gram-pozitív és Gram-negatív baktériumokat is megöli. Erőteljes antivirális és gombaellenes hatású, erősíti a vérkeringést és a nyirokáramlást a test minden pontján. A candida ellen is megvéd.

Krónikus betegségeket is lehet velegyógyítani. Serkenti a vérkeringést és tisztítja a vért. Erősíti az immunrendszert, antivirális, antibakteriális, gombaellenes és parazitaellenes.

A szer készítésekor kesztyűt kell húznunk.

Hozzávalók:

7 dl almaecet,

¼ pohár zúzott fokhagyma,

¼ pohár aprított vöröshagyma,

2 friss paprika, a lehető legerősebb,

¼ pohár reszelt gyömbér,

2 evőkanál reszelt torma,

2 evőkanál kurkuma por vagy 2 pár centis kurkuma gyökér

Elkészítése:

A hozzávalókat egy tálban az ecet kivételével keverjük össze. Rakjuk a keveréket dunsztos üvegbe. Öntsünk bele kevés almaecetet, töltsük meg az üveget a tetejéig. A legjobb, ha az üveg 2/3-a a száraz hozzávalókból áll, a maradékot pedig feltöltjük ecettel.

Zárjuk le jól és rázzuk fel az üveg tartalmát. Majd rakjuk hűvös, száraz helyre 2 hétre. Rázzuk fel többször naponta.

Ha elmúlt 14 nap, jól nyomjuk össze és szűrjük le a folyadékot műanyagszűrőn. Ha tökéletes eredményre vágyunk, használjunk gézt a szűréshez. Ha alaposan megnyomogatjuk, az összes lé kijön. A száraz mix megmaradt részét felhasználhatjuk főzéshez.

Adagolás: 

3*4-5 cseppet érdemes 2 deci vízbe elkeverve fogyasztani. Nagyobb mennyiség kellemetlen égető hatást fejt ki az erős összetevőknek köszönhetően. Ezért érdemes óvatosan bánni vele, mert nagyon “üt”, ahogy olvasónk fogalmazott! 

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu