Íme a nagy víz személyiségteszt - Fedezd fel önmagad! 1

A testünk  több mint 60 százaléka víz, ezért nem véletlen, ha így ragaszkodunk ehhez az elemhez. Ma egy nem mindennapi tesztet hoztunk el nektek, amely a vízre alapszik.

Válassz egy képet a fenti 6 közül és fedezd fel mélyebben önmagad!

1. kép

Te egy nagylelkű és érzékeny ember vagy, boldogságot ajándékozol a körülötted lévőknek. Szereted a munkát és felelősséget vállalsz azért amit csinálsz, amikor szórakozol akkor félreteszel mindent. Az emberek nagy részének te egy rejtély vagy, mert egy részed karizmatikus és ragyog, a másik részed pedig zárkózott és nyugodt. Legyen szó fizikai vagy mentális tapasztalatról, lehetőséged lesz arra, hogy kiaknázd az eddig észrevétlen lehetőségeidet. Ha ezt a lehetőséget kihasználod akkor az életed egy váratlan fordulatot vesz jó irányba és komoly fizetségben lesz részed.

2. kép

Egy olyan folyó amelyik tele van élettel egy kíváncsi személyiséget jelent olyat aki meg akarja tudni a válaszokat. Szeretsz minden új dolgot megismerni és kipróbálni. Te akkor is boldog vagy amikor egyedül maradsz a gondolataiddal, szereted felpezsdíteni magad körül a világot. Érzed a természet és a föld közötti kapcsolatot, szereted az állatokat és azok is szeretnek téged. A feldúlt folyó a fejlődést és a mozgást szimbolizálja. Rövid időn belül a legváratlanabb módon megnyílnak a lehetőségek előtted, ez lehet egy utazás, egy új munka vagy egy olyan dolog amely jó irányba fogja megváltoztatni az életed. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget.

3. kép

A fagyos víz egy bátor, energikus, néha misztikus személyt szimbolizál. Képes vagy arra, hogy magadra vond mások figyelmét, van erőd ezért jó vezető válik belőled, mindig észre veszed az olyan apró részleteket is ami fölött mások elsiklanak. Jók a megérzéseid, megérted az embereket ezért ők kedvelnek téged és az intuíciódat. A fagyos víz a stabilitást és a kalandvágyat szimbolizálja, rövid időn belül olyan kellemes feladatot fogsz kapni amely az értékének megfelelően meg is lesz fizetve. Lehet, hogy gondolkodni fogsz ezen az ajánlaton, hogy elfogadd-e vagy sem, higgy magadban, mert meg fogsz tudni valami olyasmit magadról amire eddig nem is számítottál.

4. kép

Egy csendes tó kiválasztása csendes, praktikus és könnyű természetet foglal magába. Örülsz annak, ha új emberekkel ismerkedhetsz. A természet ölében érzed magad a legjobban, az élet bármelyik formáját tiszteled. Őszinte és jószívű ember vagy, boldogságot hozol a szeretteid számára. Egy csendes tó az erőt és a megbízhatóságot szimbolizálja, hamarosan lesz egy vállalkozásod amely nagy felelősséggel jár, de nagyon eredményes lesz. Az elején úgy gondolod, hogy nem vagy megfelelő egy ilyen feladatra, de tudnod kell, hogy nálad jobban ezt senki sem fogja csinálni.

forrás: ketkes

5. kép

Ha ezt a fotót választottad akkor te egy erős és nagylelkű személy vagy, nagy vonzerővel rendelkezel és az energiádat másnak is át tudod adni. Szeretsz elmerülni a gondolataidban, új dolgokat felfedezni, nagyon aktív a fantáziád, kreatív személy vagy. A viharos vizesés a boldogság, az ünnep és az energia szimbóluma. Hamarosan olyan jóhíreket fogsz kapni amelyet már régóta vártál. Lehet, hogy ezek a hírek akkor érkeznek hozzád amikor nem is számítasz rá, de ez egy olyan újabb fejezete lesz az életednek amely sok boldogságot fog hozni.

6. kép

Te egy nyugodt ember vagy, szereted a békét, introvertált személyiség vagy. Az élet legkisebb pillanataiban is megtalálod a jót, ami mások számára semmit sem jelent (egy szál rózsa, naplemente) számodra valami fantasztikus dolgot jelent. Nem igazán szereted a hangos beszédet, az udvariatlan viselkedést, ezért távol tartod magad a drámáktól és a káosztól is. Te a nyugalmat és a békét szereted. A kis tó a ház, a nyugalom szimbóluma ami azt jelenti számodra, hogy a házad vagy a családod növekedni, gyarapodni fog. Lehet, hogy gyermek születik vagy lesz egy kutyád, amely a család új tagjává válik és valószínű, hogy növelni fogod a házadat, vagyonodat.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu