A horoszkópod alapján könnyen megtalálhatod a hozzád illő irányt a lakberendezés terén is.

Kos

Az, hogy tüzes jegyben születtél, az otthonodban is megmutatkozik. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a forrófejűségre utaló összevisszaság jó hatással lenne rád: mivel szereted a rendet magad körül, jó, ha különféle tárolókkal könnyíted meg a dolgod a lakás rendben tartása kapcsán. Az egyes helyiségekben uralkodó hangulat inkább letisztult, egyszerű, ám az apró részletekbe nyugodtan becsempészhetsz egy kis szenvedélyt, és a merész színek is jó hatással lehetnek rád, akár a textilek, akár a falszínek esetében.

Bika

A Kos merevségével szemben sokkal lazábban kezeled az élet dolgait, szeretsz társasági életet élni, így jó, ha a nappalidat vagy az étkezőt ennek megfelelően alakítod ki. Szenvedélyesen szereted az életed, élvezni a jó dolgokat, ezért ami a hozzád leginkább passzol, az az igazi életélvezők stílusa, a mediterrán stílus. Narancsszín, napsárga vagy rattanbútor egyaránt jó választás.

Ikrek

Ikrekként legalább annyira szereted a nagy tereket, mint a meghitt, hangulatos zugokat. A levegő jegyben a legjobb, ha légiesen könnyed textileket és világos színeket választasz a lakásod berendezésekor. Abban az esetben sincs semmi baj, ha kis alapterületű lakásban élsz, hiszen a legjobb praktikákkal könnyen tágassá és világossá varázsolhatod a helyiségeket.

Rák

Romantikus, családcentrikus jegy szülötteként leginkább a lágy romantika illik hozzád, ami jó hatással is van rád az otthon töltött idő alatt. Apró virágminták, pasztellszínek, lágy selyem, vagy éppen könnyed lenvászon segítségével megfelelő környezetet teremthetsz magadnak. Jellemedből fakadóan fontos számodra a hálószoba, ezért érdemes külön figyelmet szentelned a berendezésének. Ne feledd továbbá, a romantika nem egyenlő a giccses rózsaszínű, szívecskés anyagokkal és kiegészítőkkel!

Oroszlán

A jegy szülötteként leginkább az öntudatosság jellemző rád, ami olykor énközpontúsággal is társulhat – szereted te irányítani a dolgokat. Fontos helyiség számodra a konyha és a fürdőszoba, ahol alkalmad nyílik megcsillogtatni önmagad vagy a tudásod – nem véletlen, hogy a hasznos, jó minőségű eszközökkel szereled fel mindkét helyiséget, hogy biztosan ne álljon semmi a tökéletességed útjába. Felesleges holmikra nincs szükséged, inkább a minőség számít. A textilek terén a bársony és a szatén illik hozzád, ami pedig a színeket illeti: az erőt és stabilitást sugalló barnás árnyalatok bizonyulnak jó választásnak.

Szűz

Gyakorlatias éned a lakberendezéskor is megmutatkozik. Otthonod kialakításánál helyezd előtérbe a funkcionalitást és a praktikusságot, és ne azért vegyél meg valamit, mert jól néz ki. Már-már kínosan ügyelsz a higiéniára, a tisztaságra, ezért jó, ha világos vagy fehér színeket választasz, némi kontrasztot keltve egy kis feketével. A fényes felületek is passzolnak a Szűz-lakásokba, legyen szó a nappaliról vagy éppen a konyháról.

Mérleg

Kiegyensúlyozott jegyként különösen fontos számodra a harmónia, amit leginkább apró kiegészítők révén teremthetsz meg a lakásodban. Ugyanakkor szem előtt tartod a funkcionalitást és a praktikusságot is. Levegős jegyben születtél, ami a stílusban mutatkozik meg csak, hiszen amúgy szereted a stabilitást: ha mindennek van helye, és semmi sem lóg ki az összképből. A világos pasztellszínek passzolnak hozzád a leginkább, melyek jól mutatnak a rusztikus stílusú enteriőrökben: e kettő párosításával olyan otthont alakíthatsz ki, amit igazán a sajátodnak érezhetsz.

Skorpió

Az igazán hangulatos otthon számodra az, ahol minden zugban van egy olyan apróság, ami egyedi hangulatot varázsol – legyen az egy sejtelmes fényű lámpa a téli estékre vagy hatalmas állógyertyák a hálószoba sarkában. Jellemedhez tökéletesen illenek a mély, erős színek – mint amilyen a mélybordó vagy a püspöklila -, melyeket akár egymással is párosíthatsz annak érdekében, hogy valóban a hozzád illő stílust hozd létre. A méreteket is szereted, ezért a kanapéd és az ágyad legyen jó nagy, amibe minden alkalommal élmény belesüppedni.

Nyilas

Céltudatos személyként a lakásodat sem szereted túlbonyolítani. Leginkább az egyszerű, letisztult vonalvezetésű minimalista stílus illik hozzád, amelyben a fa hatású, barnás színű berendezési tárgyak és kiegészítők vannak túlsúlyban. Világos terekben érzed jól magad, az pedig külön jó pont, ha az otthonod erkéllyel is rendelkezik, hiszen annak használatával tökéletesen fel tudsz töltődni. A cifra, már-már giccsbe hajló kiegészítőket inkább felejtsd el, hiszen ezek állnak a legtávolabb a jellemedtől.

Bak

Lakásodban fontos szerepe van a praktikumnak és az igényességnek, a stílus tekintetében pedig leginkább a retró vagy a klasszikus illik hozzád. Mivel időnként szükséged van az egyedüllétre, célszerű egy nagy, puha fotellel egy kis meghitt zugot kialakítanod a lakás egy pontján. A visszafogott színekkel megfelelő hangulatot teremthetsz, így elsősorban a törtfehér és a természetes árnyalatokat részesítsd előnyben.

Vízöntő

A jegyre olykor jellemző hevesség a lakásodban is megmutatkozik. Sokkal inkább kedveled a határozott vonalakat, mint a lágy kontúrokat, és a szokatlan párosításoktól sem riadsz vissza. Vélhetően jól fogod érezni magad királykék és ezüstszín uralta konyhában, a nappalidat pedig bátran feldobhatod különleges és egyedi kiegészítőkkel. Bátran éld ki a kreativitásod, hiszen jó ízlésed nem fog tévútra vinni.

Halak

Érzékeny lelkületű jegy képviselőjeként nagy gondot fordítasz otthonod harmóniájának kialakítására. Az igazi feltöltődéshez megfelelő környezetet teremthetnek a sejtelmes, keleti stílusú bútordarabok és kiegészítők, de passzolnak hozzád a kék és a zöld finomabb árnyalati is, ha vizes jegyként a hidegebb színeket szereted. Utóbbi miatt fontos számodra a fürdőszoba megfelelő kialakítása: minél inkább a nyugalom szigetére emlékeztet, annál jobban érzed majd magad benne.

forrás:life.hu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu