Most megismerheted, hogy mi a különböző csillagjegyeknek a megszállottsága, ez pedig nagy segítségedre lehet akár az emberi kapcsolataid alakításában.

Kos

Állandóan időkrízissel küzdesz, az a rögeszméd, hogy soha nincs időd semmire, éppen ezért próbálsz például az alvásidőn spórolni. Nagyon tud bosszantani, ha valaki rabolja az idődet, vagy ha felesleges dolgokat kell csinálj. Teljes mértékben hiszel abban a mondásban, hogy az idő, pénz.

Bika

Az anyagi javak számodra a legfontosabbak a világon. Figyelmed állandóan a pénz körül forog, ismerőseid néha már-már kapzsinak tartanak. Hajlandó vagy túlórázni, és minden munkát bevállalsz azért, hogy egy kis pénzhez juthass. Kényszeres ellenőrzésmániád van, úgy gondolod, hogy a világ csak akkor forog, ha előbb mindent jóváhagytál.

Ikrek

Állandóan az embereket kritizálod, és hajlamos vagy a felcímkézésre. Ha valaki nem éri el a szerinted megfelelő szellemi mércét, akkor gúnyt űzöl belőle. Messzire kerülöd azok társaságát, akik alacsonyabb szinten vannak, mint te. Sokan nagyképűnek és lenézőnek tartanak.

Rák

A múlt eseményeinek függőségében élsz, állandóan a már megtörtént dolgokról beszélsz, de arra is hajlamos vagy, hogy puszta nosztalgiából emléktárgyakat gyűjtögess. Nem veszed észre az idő múlását, ezért hajlamos vagy arra, hogy a múltban megtörtént dolgokat mindig felhánytorgasd a párodnak. A múlthoz való ragaszkodás a pozitív események szintjén is megnyilvánul.

Oroszlán

Megrögzött féltékeny típus vagy, állandóan attól rettegsz, hogy be fognak csapni. Szerinted, senkiben sem lehet megbízni, mindenki gyanús. Ha valakit azon kapsz, hogy hazudni mert, vagy átvert, esetlen csak egy kicsit ferdített az igazságon, akkor azon rövid időn belül bosszút állsz. Az Oroszlán soha nem felejt, nincs menekvés!

Szűz

A tisztaság és a fegyelem megszállottja vagy, semmi sem bosszant jobban a világon, mint a rendetlenség és a káosz. Nagyon fontos számodra a szabályok betartása, hajlamos vagy arra, hogy közvetlen környezetedben élőknek is korlátokat állíts fel. Soha nem barátkozik instabil, kaotikus személyekkel.

Mérleg

Az igazságosság megszállottja vagy, hihetetlenül nagy az igazságérzeted. Nem tudod elviselni a csalást, törvénytelenséget, állandóan rendet akarsz teremteni a világban. Fontos számodra a kóbor állatok és a hajléktalan, elesett emberek védelme. Szerinted a bűnös embert mindig le kell leplezni, soha nem úszhatja meg büntetés nélkül.

Skorpió

A tökéletesség megszállottja vagy, éppen ezért egész életedet a tökéletesség elérésére fordítod. Maximalista vagy, hajlandó vagy túlórázni, és a munkamánia sem áll messze tőled. Sokszor a párkapcsolatod bánja, hiszen a munkád miatt hajlamos vagy elhanyagolni azt, aki a legfontosabb számodra. Elvárásaid óriásiak, szinte senki sem tud megfelelni ezeknek.

Nyilas

A pénz megszállottja vagy, hajlandó vagy mindent megtenni azért, hogy minél több legyen a bevételed. Sajnos sokszor ki is használod az embereket azért, hogy még több pénzhez juthass. Akaratos vagy, és néha úgy tűnik, hogy már-már túl nagy az önbizalmad.

Bak

Ha elveszíted az irányítást, akkor teljesen kicsúszik a lábad alól a talaj. A legfontosabb számodra az életben, hogy mindent ellenőrzésed alatt tarthass. Ha ez nem történhet meg, akkor teljes letargia és depressziós hangulat lesz úrrá rajtad. Csak úgy érzed magad biztonságban, ha a kezedben van a gyeplő.

Vízöntő

Az a megszállottságod, hogy mindig a figyelem középpontjában kell legyél. Mindent meg is teszel azért, hogy állandóan rád szegeződjön minden szem. Imádod a nyilvánosságot, állandóan szerepelsz, te vagy a társaság középpontjában. A párkapcsolatban viszont hajlamos vagy arra, hogy háttérbe szorítsd a partnered.

Halak

Megrögzötten bizonyítani akarod, hogy mennyire okos és lehengerlő személyiség vagy. Mindig a legszebb oldalad akarod mutatni, hajlamos vagy arra, hogy a rossz dolgok elől homokba dugd a fejed. Mindent megteszel azért, hogy mások szeressenek, éppen ezért sokan elbűvölő személyiségnek tartanak. Sajnos a másik rögeszméd a magányosság, bizonyos helyzetekben hajlamos vagy a teljes elzárkózásra.

filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu