Mindannyiunknak más-más tehetség adatik, más kompetenciáink vannak, így logikusan következik az is, hogy mindenkinek más intelligenciaterülete fejlettebb. Ha a csillagjegyek jellemzői köré csoportosítjuk ezt a témát, akkor gyorsan rájöhetünk, hogy mindegyik csillagjegynek megvan a maga intelligenciaterülete, amely kiemelkedőbb.

Kos – Interperszonális intelligencia

Kiválóan megérted az embereket és azt, hogy mit miért tesznek. Még a nehéz természetű személyeket is kiválóan kezeled. Egy Kost igazán nehéz átejteni, mert nagyon gyorsan átlát minden hazugságon.

Bika – Érzelmi intelligencia

A Bikák természetükből fakadóan nagyon empatikusak, és könnyen tudnak mások érzéseivel azonosulni. A legzavarosabb helyzetekben sem veszítik el fejüket, és a nehéz szituációkat is jól kezelik. Nyíltak és őszinték, akik elég magabiztosak is magukban ahhoz, hogy ne engedjék meg másoknak azt, hogy ítélkezzenek felettük.

Ikrek – Logika

Az Ikrek nagyon analitikus gondolkodásmóddal rendelkeznek, így döntéseiket mindig alaposan és racionálisan átgondolva hozzák. Sokszor minden érzelmet kizárva döntenek egyes dolgok felett. Feltételezések helyett információkat gyűjtenek, és addig nem ítélkeznek, míg az összes perspektívát meg nem hallgatták.

Rák – Bölcsesség

Akik ezen csillagjegyben születtek óvatosan és körültekintően cselekednek. Sosem kérkednek tudásukkal, hanem folyton arra törekednek, hogy még több információt szívjanak magukba. Másoknak is gyakran adnak tanácsokat, amelyek a legtöbb esetben gyümölcsözőek.

Oroszlán – Vizuális intelligencia

Az Oroszlánoknak kitűnő szemük van a színekhez, formákhoz, elhelyezéshez, dizájnhoz, tudják, hogy mit hogyan érdemes felújítani, ezért kitűnő művészek lehetnek. Magas esztétikaérzékük miatt kiváló lakberendezők, fotósok, filmesek és tervezők.

Szűz – Zenei intelligencia

A Szűz profi módon képes megkülönböztetni a hangszíneket, nagyszerű hallása van a zenéhez és szinte minden hangban, zajban meghallják a dallamot. Könnyedén tanulnak meg különböző hangszereken játszani, aminek idővel a mestereivé válnak.

Mérleg – Indíték

A Mérlegek szeretnek egyes tettek mögött lévő okok után járni. Éppen ezért kitűnőek a vitákban. Logikusan és folyékonyan érvelnek, hiszen alaposan tanulmányozták a háttérben húzódó indítékokat. Ugyanakkor a vitapartnerükről sem feledkeznek meg, sőt először mindig az ő érvelésének engednek teret.

Skorpió – Gyakorlatiasság

A Skorpiók igazi lángészek, akiknek mindig helyén az eszük. A legrosszabbnak tűnő helyzetből is megpróbálják kihozni a maximumot úgy, hogy a kialakult problémákhoz könnyen alkalmazkodnak. Gyors észjárásuk és logikus gondolkodásuk miatt kiváló túsztárgyalók lehetnek.

Nyilas – Előrelátás

A Nyilast gyakran tekintik filozófusnak, mert mindig a jövőbe tekint, és azt elemzi. Az emberek gyakran azt gondolják, hogy csupán szerencséjük van, de minden sikerüket alapos tervezés és fontolgatás előzi meg, így minden esetleges buktatót előrelátnak.

Bak – Önelemzés ereje

A Bak gyakran életkorát meghazudtoló bölcsességet és érettséget mutat. Ez annak az eredménye, hogy hosszas elmélkedések és önismeret segítségével másként tekint a világra. Az emberek nyugodt természetként ismerik, mert óvatosan közeledik a külvilág felé.

Vízöntő – Spirituális intelligencia

A Vízöntők folyton önmaguk szerepét kutatják a világban. Inkább a megfoghatatlan spiritualitásban lelik örömüket, mintsem az e világi anyagi dolgokban. Rendkívül öntudatosak és munkájuk által egyre biztosabbá válnak azzal kapcsolatban, hogy kik is ők valójában.

Halak – Kreatív intelligencia

A Halak mindig valamilyen absztrakt módon szeretik önmagukat kifejezni. Imádnak a művészetekkel kacérkodni, nem riadnak vissza a költészettől, színészettől, de a tudományos világtól sem. Olyan szemmel tekintenek a világra, ahogyan csak nagyon kevesen, ezért rendkívül szabadon gondolkodnak és nem engedik, hogy a mások által felállított normarendszer korlátozza őket.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu