Neked milyen a viszonyod az anyósoddal??

Az alábbiakban néhány praktikus tanácsot adunk, megtudhatod, csillagjegyednek megfelelően hogyan javíthatod a viszonyod anyósoddal.

Kos

A legtöbb problémát az okozza, hogy gondolkodás nélkül mindig elmondod a véleményed mindenről, és ragaszkodsz ahhoz, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. Próbálj meg egy kicsit diplomatikusabb, és kedvesebb lenni. Nem kell mindig bebizonyítsd, hogy neked van igazad.

Bika

Nem vagy eléggé rugalmas, és ez okozza a problémát. Nem vagy hajlandó az anyósodhoz igazodni, mindig te akarod megszabni neki, hogy mit tegyen. Inkább vonulj egy kicsit vissza probléma esetén, ha már nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni.

Ikrek

Vannak napok, amikor teljesen jól kijössz az anyósoddal, míg máskor látni sem bírod. Ez sajnos a te hirtelen változó hangulatodtól függ. Próbálj egy kicsit következetesebb, és kiegyensúlyozottabb lenni.

Rák

Az a baj, hogy mindent túlságosan a szívedre veszel, és, ha anyósod mond valamit, akkor azt rögtön személyes támadásként éled meg. Légy egy kicsit kedvesebb, és ne ellenkezz rögtön, ha próbál valamit mondani neked.

Oroszlán

Elégedetlen vagy, mert anyósod nem dicsér az egekig állandóan? Az anyósok rendelkeznek egy olyan tulajdonsággal, hogy a legkisebb hibát is rögtön észreveszik. Fogadd el, nem kell mindenen felkapni a vizet, és ne legyenek túl nagy elvárásaid vele szemben.

Szűz

Hajlamos vagy az állandó kritizálásra. Ezt lehet, hogy a barátaid jobban tolerálják, de anyósodat bizony ki tudod borítani. Nem kell mindig, mindenről elmondanod a véleményed. Ha anyósodat bántod, akkor az a párodnak is rosszul fog esni.

Mérleg

Számodra a tökéletes anyós az, aki mindig mindent rendben tart, és az az életcélja, hogy számodra a harmóniát biztosítsa. Felejtsd el az ilyen anyóst! Inkább elégedj meg azzal, ami van, és próbáld felfedezni a pozitív tulajdonságait.

Skorpió

Ha nem vagy túl jó viszonyban az anyósoddal, akkor jobb, ha tartod a két lépés távolságot, még mielőtt teljesen elmérgesednének a dolgok. Hajlamos vagy a bosszúállásra, és ez nem vezet semmi jóhoz. Próbáld tiszteletben tartani az anyósod.

Nyilas

Mutasd meg anyósodnak, hogy nem bújsz ki a felelősségek alól, és nem fogod a rossz gyerekkorodra a jelenlegi életed problémáit. Légy határozottabb, és tettre készebb, és akkor semmi nézeteltérés nem lesz köztetek.

Bak

Túlságosan éles a nyelved, és anyósod nem tudja elviselni, hogy állandóan beszólogatsz neki. Ha valami nem tetszik, inkább egyszer a partnereddel próbáld megbeszélni.

Vízöntő

Az világ negatív történéseit nem kell mindig a te életedre átfordítanod. Vedd észre, hogy mennyi szépség van a te világodban, és ne ess neki ok nélkül mindenkinek, aki a közeledben van. Légy egy kicsit kedvesebb anyósoddal is.

Halak

Szenvedélyes, és érzékeny ember vagy, éppen ezért nagyon nehezen tudod kezelni a konfliktushelyzeteket. Próbáld egy kicsit jobban elfogadni az embereket, ne láss mindig ellenséget bennük.

tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu