Úgy tartják, hogy 30 éves korunk után változások következnek be az életünkben, vagyis innentől kezdve az aszcendensünk jellemvonásai lesznek jellemzőek ránk.

Nézzük, hogyan változol aszcendensed függvényében 30 éves korod után.

Kos

Ez a csillagjegy spontán, impulzív, és tiszteletteljes. Ha eddig nem voltál a tettek embere, most miden megváltozik. Ezentúl azonnal cselekedni fogsz.

Bika

Hűséges felelősségteljes, és stabil személyiség. Mivel nagyon kényelmes típus vagy, eddig elég sokat pihentél életedben. 30 éves korod után viszont teljes fordulatot vesz az életed, és rájössz, hogy érdemes a mának élned.

Ikrek

Mindig van valami új ötleted, és a lehető legtöbbet akarod kihozni ötleteidből. Ha nem történik valami, hamar elkezdesz unatkozni. 30 éves korod után viszont sokkal megfontoltabb, és nyugodtabb leszel.

Rák

Félénk, érzékeny, és szeretetteli személyiség vagy. Nem nagyon fogsz más irányba változni 30 éves korod után, esetleg annyit, hogy még érzékenyebb, és ragaszkodóbb leszel.

Oroszlán

Erős, vezető típusú személyiség vagy, szereted a luxusdolgokat. Leginkább a csillogásért, és kitűnésért nem vagy hajlandó kicsit hétköznapibb lenni. Úgy gondolod, hogy megérdemled, hogy felnézzenek rád.

Szűz

Diplomata, praktikus, és elemző alkat vagy. Többet szeretnél inkább pihenni, és kritizálni, mint cselekedni. Nem sokat törődsz a jövővel, inkább a jelenre összpontosítasz.

Mérleg

Nagyon diplomatikus vagy, és ezzel eléred, hogy bármilyen körben közkedvelt legyél. Harmóniára törekedsz, és mindent megteszel azért, hogy az emberek kedvébe járj.

Skorpió

Nagyon erős, és titokzatos alkat vagy. Mágnesként vonzod magadhoz az emberekhez, azonban te csak azokkal törődsz, akikkel úgy érzed egy hullámhosszon vagytok.

Nyilas

Szereted az életet, a kalandokat, a pezsgést. Hűséges, és barátságos típus vagy, de néha lehetnél egy kicsit tapintatosabb a barátaiddal.

Bak

Érett, bölcs gondolkodású ember vagy, szereted, és tudod is irányítani a dolgokat. Bár nagyon pragmatikusan cselekszel, de főleg idősebb korodban szükséged lesz arra, hogy csapatban dolgozz.

Vízöntő

Kissé felelőtlen, és független személyiség vagy. Körülötted semmi sem a megszokott. Nagy szerepet kap az életedben a kreativitás, ami 30 éves korod után még nagyobb hangsúlyt kap.

Halak

Nagyon bizalmatlan vagy, de ez leginkább önmagaddal szemben nyilvánul meg. Emiatt sajnos hajlamos vagy mások tetteit gonoszul kritizálni.

tudasfaja.com

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu