Amikor elkezdjük kutatni mik is vagyunk, hogy is vagyunk, miért működünk így vagy úgy. Legegyszerűbb módszer erre a számmisztika, vagy más néven numerológia. Ez egy elég könnyű, de mégis mélységében bonyolult módszer arra, hogy lássuk melyik az szám az, amivel azonosulnunk kell. Ez pedig nem más, mint a saját Sorszámunk. Születési évünk, hónapunk, napunk, egy számjegyre egyszerűsített értéke. Az életünk legfontosabb életfeladata.Amennyiben még nem hallottál a sorsszámról itt olvashatsz többet róla.

Elkezdődött az iskola! A szülőnek nagy Öröm, de a gyermeknek is?

A gyerekek sok mindent tanulnak, csak azt nem amit épp kellene a további élethez.

Tanulnak verseket, történeteket, amik már mind elmúltak, elavultak.

Nem tanítják meg gyermekeinket a számok jelentésére a nevünk eredetére….

Amit tanítani kellene velük, hogy hogyan kell kreatívnak lenni, hogyan kell alkotni hogyan, kell hitelt felvenni, vállalkozni, pénzzel bánni…..

Majd ezeket egy másik írásban, most nézzük a számok világát!

Sorsszám: 1

Nem kell, aggódjunk érte nagyon aktív, kreatív, és jó a felfogóképessége. Ha Ö úgy dönt nem tanul még akkor is tud. Viszont sikerélményekre szüksége van. Amikor szerepelnie kell, számára nem létezik, hogy rosszul szerepeljen, mindig a maximumot hozza ki magából, és ezért meg is tesz mindent. A vezetés, vállalkozás az ö területe.

Motiválható: versenyeztetni kell!

Sorsszám: 2

Szívesen felmondja a leckét, hogy biztosabb legyen. Erősíteni kell az önbizalmát. Igényli, hogy foglalkozzanak vele, fontos számára a visszaigazolás. Bátorításra, biztatásra, vágyik. Segítőkész, jóindulatú, tele van szeretettel ezért segítésre és gondoskodásra termett. Szeret másokon  segíteni, közösségi emberke. Vendéglátásban is megállja a helyét.

Motiválható: Ha szükség van rá!

Sorsszám: 3

Megtanul bármit, jó a felfogóképessége. Erején túl is teljesít. Sok minden érdekli, ezért  széteséshez, felületességhez vezethet. Szeret szerepelni középpontban lenni, szórakoztatni. Jól tud szervezni, kommunikálni. Összpontosítást kell megtanulnia, hogy egy valamire koncentráljon. Jó neki a szervezés, üzlet és kommunikáció.

Motiválható: Sikeres lesz és népszerű!

  

Sorsszám: 4

Tökéletességre törekszik, sokat foglalkozik a tanulással. Szinte bemagolja az anyagot. Ezért gyakran görcsöl, izgul a feleléstől.  Meg kell tanítani, hogy az akadályokon, feladatokon lazítson, úgy minden könnyebb lesz. Sporttal is levezethető a feszültség. A logikus gondolkodás, sport és cselekvő, aktív  munka való neki.

Motiválható: Csak ő tudja megcsinálni!

Sorsszám: 5

Szétszórt, de nagyon optimista, úgy hiszi, hogy tudja az anyagot. A szerencsében bízik, de sokszor csalódik is. Meg kell tanítani kitartóbbnak, türelmesebbek lenni. A biztos sikert úgy érheti el, ha lepésről lepésre végig veszi az anyagot. A Humán terület, tanítás, oktatás, média terület jó neki.

Motiválható: Ő a legokosabb!

Sorsszám: 6

Sokat tanul, szeretne jól szerepelni. Megfelelni vágyás van benne. Szerepléskor lámpalázas, szorong, hogy felsül. Biztatni kell, hogy jól megtanulta a leckét ne féljen. Művészetekben, egészségügyben, szépségiparban jól tud kibontakozni.

Motiválható: Valamit valamiért!

Sorsszám: 7

Bármit megtanul, ami érdekli, de a többi tantárgyat se hanyagolja el. Elemző, analizáló, céltudatos képességgel rendelkezik. Jól kommunikál. Van benne megfelelni akarás. Szellemi vezető válhat belőle. Amiben kitűnő lehet: kutató, tervező, szellemtudományok doktora.

Motiválható: A tudását elismerik!

Sorsszám: 8

Nagy akaraterővel rendelkezik. Akkor tanul amikor Ö akar, kényszeríteni nem lehet, mert még rosszabbul sül el. Erőszakkal semmit nem érünk el nála. Viszont finom biztatgatással segíthetünk. Ha tanul felnőtt korában nagyon sikeres lesz. Üzleti érzeke van és jó a sportban is.

Motiválható: Gazdag lesz és sikeres!

Sorsszám: 9

Sokat álmodozik, pedig kiváló szellemi képességgel rendelkezik. ”Álmodozás az élet megrontója”. Ha nem tanulja meg az összpontosítást, akkor nehezen megy a tanulás. De ha valami nagyon érdekli, akkor a legmagasabbra juthat. Öt sem lehet kényszeríteni. Csak türelmemmel érünk el nála eredményt. Művészetekben, szellemiségben-lelkiségben ér el a legnagyobb elismeréseket.

Motiválható: biztatni kell, hogy sokat adhat a világnak!

forrás: sorssegito.cafeblog.hu

2019-es év numerológiája

Legutóbbi bejegyzések:

Ez a méregtelenítő tapasz vált be azoknak, akik egész nap fájó lábukra panaszkodtak, azoknak, akik szorongásra hajlamosak és azoknak is, akiknek az éjszakai alvás egy nehéz tortúra. A talpra helyezhető tapaszokat egész éjjel lehet viselni, segít a test teljes méregtelenítő rendszerének revitalizálásában, eltávolítja a mérgeket, a nehézfémeket, és egyéb káros és felesleges anyagokat, amitől levertnek érezzük magunkat. Valamint nagyon kellemes masszírozó érzést nyújt elalvás előtt. Ajánlott annak is aki a nagy hőségben nehezebben alszik el vagy fogyókúrázni szeretne.

A shakti matrac segít a mély relaxáció elérésében, stimulálja az akupresszúrás pontokat. 210 darab, egyenként 27 nyomási ponttal rendelkező virág alakú műanyag lemezekkel van ellátva, aminek a segítségével stimulálja az akupresszúrás pontokat a test felületén.

-20 másodperc után már érezhetően javítja a vérkeringést

-3 perces használat után a hát elkezd melegedni a véráramlástól

-6 perces használat után után az elméd elkezd lenyugodni

-10-15 perces használat után peptid hormonok áramlanak végig az egész testen

-20-30 perces használat jelentősen csökkenti a stresszt és a fájdalom mértékét

-30-40 perces használat esetén a fájdalom nagy mértékben enyhül, a cselekvő képesség megsokszorozódik

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on pinterest
Pinterest
Close Menu
×
×

Cart

A matrac mellyel a modern indiai jógik képzik a tudatukat.

 

A matrac mellyel a modern indiai jógik képzik a tudatukat.