lelki regenerálódás egy nehéz nap után

Mindannyiunk életében vannak olyan időszakok, amikor jól jönne egy kis szünet, hogy meg tudjunk állni, pihenni, lazítani, megszabadulni a problémáktól. Ha úgy érzed, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok, összeszedtünk pár apró trükköt ami sokat segíthet neked ebben.

1. Végy egy mély lélegzetet

Eltávolítja az irracionális félelmeket, megnyugtat, kisimítja az arcot. Egy percen keresztül szívd be a levegőt az orrodon, és fújd ki a szádon. Ezáltal megnyugszik a központi idegrendszer. Ismételd meg ötször a gyakorlatot, valahányszor feszült vagy.

2. Nyomd  meg óvatosan a csecsemőmirigyed

Erősíti az immunrendszert, visszaállítja az energiaszintet. Húsz másodpercig óvatosan nyomjad a mellkasodnál, a szegycsont körül, és közben ismételgesd, hogy “minden rendben lesz”.

3. Fürdő sós kényeztetés

Megtisztíthatod az aurád, és fokozatosan visszanyerheted a vitalitásod. Tölts meg egy kádat forró vízzel, tegyél bele 2-3 csésze Himalája sót, kevergesd míg felolvad, majd csepegtess bele levendula illóolajat, és merülj el a kényeztető fürdőben.

4. Égess zsályát

Ezzel könnyedén eltávolíthatod a negatív energiákat. Szükség lesz egy hőálló tálra, és egy csokor zsályára. Tedd a tálba, gyújtsd meg, majd legyezd, hogy a füst be tudja járni az egész lakást. Közben gondolatban engedd el az összes negatív energiát, tisztítsd meg a belsődet.

5. Változtatás a valóságon

Legalábbis gondolatban. Képzeld el, hogy, milyen lenne a számodra ideális élet. Élvezd, tervezz, ábrándozz akár 5-10 percig. Képzelj el egy olyan világot, ahol minden kívánságod teljesül. Tudod, a gondolatoknak teremtő erejük van.

 Szerző: tudasfaja.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu