probléma megoldás csillagjegy és horoszkóp szerint

1. Kos

A Kos minden problémából méltóságteljesen jön ki. Büszke magára és saját erővel győzi le a nehézségeket! Ez a csillagjegyű csendesen távolítja el az útjába kerülő akadályokat…

2. Bika

A bika válla mindent elbír! Ez a csillagjegyű szereti megoldani a nehézségeket és szereti másokkal megosztani a sikerének a titkát. Még azokkal is, akik nem készek az ilyenfajta nyitottságra!

3. Ikrek

Az Ikrek – szeretnek segítséget kérni, főleg a Bikáktól és a Kosoktól. Tudják, kit lehet kihasználni! Ugyanakkor ezen csillagjegyűek bőségesen hálásak azoknak, akik segítettek nekik a nehéz problémából kikeveredni.

4. Rák

A Rákok szeretnek siránkozni és szenvedni és a körülöttük lévőknél elérni azt, hogy azonnal segítsenek nekik. De ha nincs mellettük egy csodatevő, akkor a Rákok önerőből is képesek megoldani a problémát.

5. Szűz

A Szűz bármilyen problémából képes értékes tapasztalatot szerezni. Bármilyen kérdés megoldásában ez a csillagjegyű mindent észrevesz és helyesen dönt, büszke a saját következtetéseire.

6. Oroszlán

Az Oroszlán mindenkitől segítséget kér, akit csak elér, aztán sikeresen megoldja a problémát magától. Örömmel fogadja a neki járó bókokat és sokáig fog arra emlékezni, hogy milyen ügyes is volt.

7. Mérleg

A Mérlegek a Kostól és az Szűztől várják a segítséget. A szituációt újra és újra átgondolják, letörtté és aggódóvá válnak. De soha nem adják fel!

8. Skorpió

A Skorpiót nehéz megbántani, vagy meglepni valamivel. Közömbös és magabiztos. Minden rendben lesz – a legjobb fegyver bármilyen rossz ellen!

9. Nyilas

A Nyilas a problémákra humorosan reagál, ez annyira tetszik a többi csillagjegyben születettnek! A Nyilastól sokat lehet tanulni…

10. Bak

Ahhoz, hogy a Bakot valamilyen probléma megdöbbentse, ahhoz annak nagyon nagyon komolynak kell lennie. Ez a csillagjegyű lehetőség szerint mindent megtesz, azonban szeretné, hogy a vele együtt érző emberektől önzetlen támogatást kapjon.

11. Vízöntő

A Vízöntő soha nem látott lelkesedéssel lát neki az élet zűrzavarainak! Utána mindenkinek elmeséli, hogy milyen ügyes volt, amivel mindenki egyet ért.

12. Halak

A Halak csendben megőrölnek, szégyellnek segítséget kérni. Ha valakinek segíteni szeretnél, segíts a Halknak!

(̶◉͛‿◉̶) Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu