Ha szétnézel az utcán, látni fogod, hogy sokan viselnek egy vékony fekete cérnát a csuklójukon, rajta egy kis talizmánnal, vagy csak úgy önmagában. Ez nem csak egy divatos hóbort, hanem a hindu szokás szerint védelmet nyújt az élet negatív történései ellen is.

A hindu kultúrában a szent fonalat nem csak a csuklón, hanem a bokán, derékon vagy a hason is viselik.
Mit jelent a fekete fonal?

A hinduk szerint egy óriási erővel bíró talizmán, a felnőttek a bal csuklójukon viselik. Védelmet nyújt a gonosz szellemek ellen, és a nem kívánatos tantrikus mantráktól is. Gyakran használják a gyermekek, újszülöttek védelmére a gonosz szellemek, rontások ellen.

Ha a szülő úgy gondolja, hogy a gyermekét kiskorában túl sokan dicsérik meg szépsége miatt, akkor egy mágikus fonalat köt a csuklójára, hogy elvonja az idegenek figyelmét. Vannak, akik inkább a baba bokájára kötik a fonalat, hogy nehogy befalja a csuklójáról, és megfulladjon.

A fekete szín védelmet nyújt a rossz dolgok ellen

Véd a szemmelverés ellen: a féltékenység, irigység egyre erősebbé válik, éppen ezért nem árt védenünk magunkat a negatív energiáktól, az irigykedő emberektől.

Gyógyulást hoz: nemcsak az ártó erők ellen véd, hanem testi és lelki gyógyulást hoz a viselőjének.

Anyagi jólétet hoz: a fekete szál pozitív változást hoz az anyagiak, karrier, munka területén. A fekete segít fenntartani az öt elem – a föld, a levegő, a tűz, a víz, fa egyensúlyát a testen belül.

Hogyan lehet anyagi jólétre szert tenni egy fekete fonal segítségével?

Vásárolj egy fekete pamutfonalat, köss rá 9 csomót, majd akaszd a bejárati ajtó kilincsére, így segít gazdagságot és jólétet bevonzani az életedbe.

filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu