Sajnos ma már nem kérdés, hogy amennyiben az emberiség a mostani létformáját szeretné fenntartani nem teheti sokáig, mert a bolygónkat egy fortyogó, kietlen világgá tesszük, amiben nekünk már nem lesz helyünk.

Hiába irányult egyre nagyobb figyelem a környezetvédelem felé az utóbbi időben, még mindig bőven van mit tenni ahhoz, hogy ténylegesen fenntarthatóvá varázsoljuk a lakhelyünket, ennek pedig az első lépése, hogy az emberek fejében kell rendet rakni.

Ugyanis, míg szerencsére rengetegen elkezdtek környezettudatosabban gondolkodni és eszerint élni az életüket apróságok megváltoztatásával, például, hogy szelektíven gyűjtik a szemetet, borzasztóan sokan még mindig úgy hiszik, hogy a klímaváltozás csak egy nagy kamu. De nem hiába nevezték át a tudósok nemrég ezt a fogalmat klímaváltozásról klímakatasztrófára.

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu