A test a szívrohamra utaló  figyelmeztetéseket küldd, akár 6 hónappal azelőtt, hogy megtörténik. Tapasztaltál már ilyen tüneteket? Ha igen, előfordulhat, hogy időpontot kell kérned az orvoshoz.

Az Egyesült Államokban a szívbetegség a vezető halálok. Ez olyan betegségek miatt alakulhat ki, amelyek befolyásolják a szívet. Néhány ilyen körülmény közé tartozik a koszorúér-betegség, a szívritmus zavar és a veleszületett szívbetegségek.

Javíthatod a szív egészségét azáltal, hogy javítod az étrendedet, edzel, vas-tablettát szedsz, és növeled az omega-3 zsírsav bevitelét táplálékforrások vagy kiegészítők segítségével. Eközben figyelj a következő figyelmeztető tünetekre, amelyek arra utalnak, hogy a szervezet szívrohamra hajlamos.

A szívroham jelei

A szívroham akkor fordulhat elő, amikor a vér és az oxigén áramlása a szív egy részében megáll. A szívizom elkezd elhalni az oxigénhiány miatt. Ha a vér áramlását nem lehet gyorsan helyreállítani, akkor a szívnek ez a területe elhal. Ha az orvosi beavatkozás nem azonnal történik, az egész szív megáll, ami persze halálhoz vezethet.

Íme az 5 figyelmeztető jel

1. Extrém fáradtság

A szívroham egyik korai jele az extrém fáradtság. Természetesen a fáradtság a normális érzés, miután fizikai tevékenységet folytattál vagy hosszú volt a napod. Ha azonban folyamatosan fáradtnak érzed magad, előfordulhat, hogy be kell ütemezni az orvosi látogatást a szív egészségének megfigyelésére.


2. Alvászavarok

A szívroham egy másik figyelmeztető jele az alvási szokások megváltozása. A tudatalatti elme azt mondhatja neked, hogy valami nincs rendben. Gyakran felébredsz, gyakran használnod kell a vécét éjszaka, vagy szélsőséges szomjúságot érzel éjszaka folyamán. Ha nincs logikai magyarázat ezekre az alvási zavarokra, fordulj orvoshoz.

3. Légzési elégtelenség

A légszomj megtapasztása kulcsfontosságú figyelmeztető jel lehet, hogy szívbetegséged van. Ha a szív nem kap elegendő oxigént, akkor kapkodni kezdjük a levegőt

4. Emésztési zavar

Egy másik korai figyelmeztető jele a szívrohamnak az emésztési zavar. Nem normális, hogy mindig kellemetlen a gyomor érzete. Azonban bizonyos fűszeres és irritáló élelmiszerek is emésztési zavarokat okozhatnak.

5. Gyenge vagy nehéz karok

Ha a szív nem kap elegendő oxigént a működéshez, akkor impulzusokat küldhet a gerincnek. Amikor ez megtörténik, a szív, a gerinc és a karok között összekapcsolódó idegek olyan impulzusokat küldnek, amelyek fájdalmat okoznak a karodban.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu