Az imádság rendkívüli erővel rendelkezik. Jó, ha nap mint nap beiktatjuk az életünkbe. Nézzük, hogyan imádkoznak a különböző csillagjegyek! Az alábbi imádságok a csillagjegyek legjellemzőbb tulajdonságaira is rávilágítanak, persze kissé viccesen.

Kos

Uram, adj türelmet a hétköznapokhoz. Nagyon nagy szükségem van rá, de most azonnal.

Bika

Uram, segíts, hogy könnyebben el tudjam fogadni a változást az életemben. De ne most, még várjunk egy kicsit inkább.

Ikrek

Uram, lenne egy kis kérdésem. Ki vagy, és hol vagy te pontosan? Hogy kell téged elképzelni? Sok mindent nem tudok, és bizonytalan is vagyok. Talán.

Rák

Istenem, te olyan vagy számomra, mint egy apa. Szeretném, ha megbízhatnék benned, ha támogatnál a nehéz pillanatokban. Nagy szükségem lenne rád, most, amikor az anyám olyan messze van.

Oroszlán

Urunk, Istenünk, gondolom nagyon büszke vagy arra, hogy egy ilyen tökéletes gyereked lehet, mint én.

Szűz

Uram, tedd a világot egy sokkal jobb hellyé, és kérlek ne ismételd meg azt hibát, amit legutóbb elkövettél, hogy ez legyen megint, ami most van körülöttem.

Mérleg

Istenem, tudom, hogy egyedül kell meghoznom a nehéz döntéseket. De tényleg, mi szerinted a jó döntés? Kérlek küldj valami jelet.

Skorpió

Uram, segíts, hogy meg tudjak bocsátani az ellenségeimnek. Azoknak is, akikkel 15 éve vagyunk haragba, ha ők nem tették eddig jóvá a hibáikat.

Nyilas

Ó, mindenható Istenem, kérlek most az egyszer még segíts meg. Ígérem, ezután jó leszek.

Bak

Istenem, arra kérlek, hogy találjuk ki, mi a megoldás a problémámra. Van valami jó ötleted?

Vízöntő

Egyesek azt mondják, hogy te férfi vagy, mások azt, hogy nő. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek megvan a saját istene. Akkor meg minek imádkozzunk. Inkább érezzük jól magunk!

Halak

Istenem, még megiszom ezt az utolsó korty italt, hogy felejtsem a bánatot, és a szomorúságot, majd a becsületesség, és a dicsőség útjára lépek.

tudasfaja

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu