Hajhullás, száraz bőr, álmatlanság, fejfájás, fáradtság, hízás, törékeny körmök, fájó ízületek, fertőző betegségekre való fokozott érzékenység, szorulás, szédülés, fülzúgás. Hogy csak néhány általános tünetét említsük a pajzsmirigy elégtelenségnek. Több millió ember szenved ezektől a tünetektől világszerte.

65%-a népességnek elhízott. Több kutatás szerint az elhízás elsődleges oka a pajzsmirigy alul működés, főleg nőknél.

Ez azt jelenti, hogy nagyon oda kell figyelni a pajzsmirigy egészségére.

A minőségi kókuszolajban (szűz, extra szűz, szűrt) található zsírsavak komoly segítséget nyújtanak abban, hogy újjáépítsék azokat a sejtmembránokat, amelyek érzékenyebbé válnak ezáltal a pajzsmirigy hormonra. Az így hatékonyabban teljesítheti funkcióját, amellyel számos folyamatot szabályoz az emberi testben. Sokan próbálták ki a módszert, és azt állítják, hogy kókuszolaj fogyasztásával jelentősen javult a pajzsmirigy működésük, lefogytak, energikusabbak lettek, és az általános egészségügyi állapotuk sokat javult.

A pajzsmirigy egészségének javításához ajánlott naponta fogyasztani kókuszolajat, vajat és olívaolajat. A jobb hatás érdekében érdemes naponta valamilyen könnyű testmozgást beiktatni, fekete retek levét inni, valamint áfonyát enni. Tablettában cink, E, B vitaminok, szelén és jódban gazdag ételek ajánlottak.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu