Hajhullás, száraz bőr, álmatlanság, fejfájás, fáradtság, hízás, törékeny körmök, fájó ízületek, fertőző betegségekre való fokozott érzékenység, szorulás, szédülés, fülzúgás. Hogy csak néhány általános tünetét említsük a pajzsmirigy elégtelenségnek. Több millió ember szenved ezektől a tünetektől világszerte.

65%-a népességnek elhízott. Több kutatás szerint az elhízás elsődleges oka a pajzsmirigy alul működés, főleg nőknél.

Ez azt jelenti, hogy nagyon oda kell figyelni a pajzsmirigy egészségére.

A minőségi kókuszolajban (szűz, extra szűz, szűrt) található zsírsavak komoly segítséget nyújtanak abban, hogy újjáépítsék azokat a sejtmembránokat, amelyek érzékenyebbé válnak ezáltal a pajzsmirigy hormonra. Az így hatékonyabban teljesítheti funkcióját, amellyel számos folyamatot szabályoz az emberi testben. Sokan próbálták ki a módszert, és azt állítják, hogy kókuszolaj fogyasztásával jelentősen javult a pajzsmirigy működésük, lefogytak, energikusabbak lettek, és az általános egészségügyi állapotuk sokat javult.

A pajzsmirigy egészségének javításához ajánlott naponta fogyasztani kókuszolajat, vajat és olívaolajat. A jobb hatás érdekében érdemes naponta valamilyen könnyű testmozgást beiktatni, fekete retek levét inni, valamint áfonyát enni. Tablettában cink, E, B vitaminok, szelén és jódban gazdag ételek ajánlottak.

szupertanácsok

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu