A horoszkópod szerint ezektől a dolgoktól akadsz ki a leggyakrabban!

Kos

Állandóan nyugtalan vagy, soha nem tudsz egy helyben ülni. Jelmondatod: “menj, menj, menj, előre, feljebb, ezt is meg tudod csinálni”. Azt gondolod, hogy nélküled nem mennek a dolgok, sőt még a Föld sem forogna tovább. Állandó belső feszültségben élsz. Ha nincs mivel lefoglald magad, depressziós is lehetsz.

Bika

Ideges leszel, ha nem tudod betartani a határidőre megígért dolgokat. Szorongani kezdesz, ha ismeretlen terepen kell bizonyítanod, vagy, ha anyagi problémáid támadnak. Tanuld meg, hogy a belső béke a legfontosabb, és azt csak te magad teremtheted meg.

Ikrek

Egyfolytában figyeled a külvilág eseményeit, mindenre reflektálsz, mindenről meg van a véleményed. Gyakran vagy ideges, izgatott, görcsös. Jobb, ha nem figyelsz minden lényegtelen dologra, főleg olyanokra, amihez semmi közöd nincsen.

Rák

Szükséged van a természetre, a szabadságra, az intimitásra. Ha korlátoznak, és irányítani próbálnak, egyből feszült leszel. Nem szereted az ismeretlen, és kiszámíthatatlan dolgokat. Próbálj meg több önbizalomra szert tenni, és ne foglalkozz a kritizáló emberekkel.

Oroszlán

Mindig valami újra vágysz, hajlamos vagy állandó elégedetlenségben élni. Ritkán engedsz meg magadnak csak egy kis szabadidőt, és pihenést, és ilyenkor mindig lelkiismeret-furdalásod lesz. Próbálj meg türelmesebb, és lazább lenni.

Szűz

Ha a dolgok nem úgy történnek, ahogy elképzelted, nagyon ideges leszel. Aggódsz, hogy átvernek, nem szereted a kiszámíthatatlan, kockázatos dolgokat, mindig valami negatív végkicsengésre számítasz. Tanuld meg elfogadni, és szeretni az életet, úgy, ahogy van.

Mérleg

Túl sok figyelmet szentelsz azokra a dolgokra is, amikhez nem sok közöd van, és úgy sem tudod megváltoztatni. Tanuld meg, hogy nem kell reagálnod mindenre, ne éld bele magad a mások életébe, helyzetébe. Így sokkal nyugodtabb lehetsz.

Skorpió

Ideges leszel, ha nem jut elég időd magadra, és zavarják a magánéletedet. Fontos, hogy alakíts ki magadnak egy olyan sarkat, ahol egyedül lehetsz egy kis időt miden nap. Arra is vigyázz, hogy kivel osztod meg a legféltettebb titkaidat.

Nyilas

Imádod a szabadságot, a szabad életet, éppen ezért feszült leszel, ha korlátoznak vágyaid, és terveid megvalósításában. Légy kitartóbb, és tanuld meg, hogy, hogyan érvényesítheted az elképzelésidet. Éld a saját életed!

Bak

A legtöbb feszültség a munkában ér, ugyanis mindig szeretnéd határidő előtt befejezni a feladataidat. Ezért állandóan szorongsz, és utolsó percben is kapkodsz. Ahhoz, hogy igazán hatékony tudj lenni, időnként szükséges egy kis lazítás, kikapcsolódás.

Vízöntő

Mindig szükséged van az új dolgokra, a rutintól, és a monoton életmódtól ki tudsz borulni, de nagyon. Próbálj meg türelmes lenni, és fogadd el, hogy a dolgok maguktól alakulnak, csak ki kell várni.

Halak

Kreatív, és humoros vagy, de csak az azonos érdeklődésű emberek társaságában érzed jól magad. Ha úgy érzed, hogy nem talál a szó, bezárkózol, és feszült leszel. Próbálj meg jobban hinni önmagadban, és ne vedd át mások érzéseit.

forrás: tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu