A cikkből megtudhatod, hogy csillagjegyeknek megfelelően ki mennyire nagylelkű, és hogyan mutatja azt ki.

Kos

Ha egy új projektbe szeretnél kezdeni, akkor egészen biztosan a Kos lesz az, aki melletted áll. Mindenben támogat, részt vesz akár a könyvbemutatódon, akár egy általad szervezett eseményen, de a közösségi médiában is minden követ megmozgat, hogy reklámozzon.

Bika

Nem szereti a pazarlást, ezért soha nem dobna ki egyetlen felesleges dolgot sem, mindig megkeresi, hogy kinek lenne még szüksége rá. Egy házibuli után mindig összegyűjti a megmaradt pizzát vagy süteményt, beleteszi egy dobozba, és átadja a rászorulóknak.

Ikrek

Hatalmas tudása van, amit soha nem sajnál megosztani másokkal. Mentorként él a világban, mindig támogatja azokat, akiknek szüksége van rá, nem zavarja, ha tanácsot kérnek tőle az emberek.

Rák

Egy igen kedves, türelmes és segítőkész személy. Amikor mindenki ingerlékeny és türelmetlen körülötte, ő akkor is végtelenül nyugodt tud maradni. Ha a közszférában dolgozik, akkor sem fogja soha senki kihozni a sodrából, a türelem a legnagyobb erénye, amellyel megajándékozza az embereket.

Oroszlán

Ha van egy olyan kollégád, aki mindig egy tányér sütivel jelenik meg, akkor ő egészen biztosan Oroszlán. Ez a csillagjegy hihetetlenül nagylelkű, kis ajándékokkal halmozza el a barátait, ismerőseit. Ha az asztalodon reggel egy kávé, vagy egy pozitív üzenet fog állni, tudd, hogy egy Oroszlántól kaptad.

Szűz

Ruhát, élelmiszert, játékokat szokott adományozni a rászorulók számára. Nagyon figyelmes, és úgy gondolja, hogy mindenét, amije van meg kell ossza a rászorulókkal. Akkor érzi jól magát a bőrében, ha önkéntesként dolgozhat.

Mérleg

Soha nem tudhatjuk, hogy min ment keresztül az ember. Ez a Mérleg jelszava, éppen ezért mindenkin segít, és könnyen beleéli magát bárki helyzetébe. A teljesen idegeneknek is mindig segít, ha tud, de az biztos, hogy egy jó szava mindenkihez van nap mint nap.

Skorpió

A fenntarthatóság nagyon fontos a Skorpió számára, elkötelezett környezetvédő, szívügye a fák ültetése. Ő az aki mindig textil bevásárlószatyorral érkezik a piacra, és szelektíven gyűjti a szemetet.

Nyilas

Mindenben meglátja a lehetőséget, megtalálja az összekötő szálat az emberek és dolgok között. Segítőkész, figyelmes és önzetlen. Igaz barát válik belőle.

Bak

Odaadó és nagylelkű. Ha szükséged van valakire, aki meghallgasson, akkor fordulj egy Bak csillagjegyű személyhez. Nagyon jó tippeket fog adni, így hamar megtalálod a megoldást. Kiváló pszichológus lenne belőle.

Vízöntő

A legnehezebb helyzetekben is könnyen megtalálja a megoldást, árad belőle a szeretet, mindig segíti a rászorulókat. Ha olyan helyzetbe kerülsz, amiből nem tudsz kijutni egyedül, kérj segítséget egy Vízöntőtől.

Halak

Nagylelkű és egy valóságos szeretetforrás. A családtagoktól az elesett állatokig mindenkinek a segítségére siet, ha baj van. Nagy eséllyel dolgozik egy örökbefogadási központban, vagy idősek otthonában.

filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu