Ez a négy csillagjegy nem igazán szeret aludni, ők azok, akik az esti vagy az éjszakai órákban sokkal aktívabbak, mint nappal.

Kos

Nem szeret, vagy soha nincs ideje aludni. Állandóan csinál valamit, és az esti órákban jut eszébe, hogy még valami nagyon fontos dolgot el kell intézzen. Szinte soha nem fekszik le éjjel 1-2 előtt. Mivel a legfrissebb hírekről sem szívesen marad le, könnyen megtalálható még a késő esti órákban is világhálón. Ha már mindenki azt tanácsolja neki, hogy feküdjön le korábban, akkor sem veszi észre, hogy mennyire kimerült.

Szűz

Nem tud megnyugodni, mindig a jövő kiszámíthatatlansága miatt aggódik. Soha nem tud megelégedni azzal, ami van, mindig azon gondolkozik, hogy mit lehetne még fejleszteni. Addig nem tud lefeküdni este, míg tökéletes rend nincs körülötte, de ekkor is eszébe jut néhány olyan dolog, amit még muszáj elintézzen. Sokszor dolgozik vagy tanul este, a kávé az egyik állandó társa a hosszú éjszakákon.

Halak

Imádja éjszaka nézni a csillagokat, a Hold pedig kiváltképp elbűvöli. Igazi művészlélek, jobban szeret egyedül dolgozni, hiszen csak így tud kiteljesedni a kreativitása, ezért gyakran előfordul hogy éjszaka végzi a munkáját. A békés nyugodt éjszaka az, amikor leginkább szabadon tudja végezni a munkáját, ilyenkor jobban el tud mélyedni a gondolataiban. Viszont a nyugtató és altató teakeverékek sem állnak távol tőle, ezeket akkor használja, amikor már nagyon ki van merülve.

Ikrek

Úgy gondolja, hogy az alvás időpocsékolás. Ha nem is kell semmit dolgozzon, inkább sorozatot néz vagy olvas. Azért is nem szívesen tölti az idejét alvással, mert az az életfelfogása, hogy, “amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra”. Akkor is nagyon hatékonyan tud dolgozni, ha éjszaka csak 5-6 órát alszik, szinte soha nem fárad el.

ikrek

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu