Húzz 1 Lapot és Ismerd Meg a Közelgő Jövőd! 1

Három ősi lapot mutatunk neked, modern köntösbe bújtatva, egy személyes üzenettel. Figyelj rá, van-e köztük olyan kártya, ami megszólít téged. És ha igen, nézd meg, milyen üzenete van számodra a lapnak!

  1. Lap Nagy Arkánum – VI. A Szeretők

Ez a lap nagy szerelmi tapasztalatot sugall, egyúttal viszont döntéshelyzet elé is állít. Választást üzen eddigi életed és az elköteleződés között. A hangsúly a döntésen van, ezért akkor is érdemes elgondolkoznod rajta, ha úgy érzed, nincs kérdés szerelmi életedben – hiszen az élet számtalan más területén is akadhat olyan szituáció, aktuális helyzet, ahol érvényes, hogy választanod és döntened kell, méghozzá komolyan. A szerelmi életre vonatkozóan azonban egy csodás kapcsolatot jelez, ami ugyanakkor felkavaró is. Valami komoly lépés következik: még tökéletesebben mélyül el a meglévő viszony, de az is lehet, hogy váltás következik, mely új életet ígér.

2. Lap: Nagy Arkánum – A Diadalszekér

Csodálatos lapot választottál. Egyértelműen azt mutatja, hogy megválsz ugyan eddigi környezetedtől és nagy ugrás vár rád, azonban ez kétségkívül örömteli, eredményes és pozitív lesz. Nem társul hozzá félelem, szorongás vagy rossz érzés – sokkal inkább bizakodás, remény és vállalkozó kedv, mely meg is hozza a gyümölcsét. Jó irányú változásra, pozitív újrakezdésre utal, melyhez nincs más dolgod, mint biztonságot és szeretetet nyújtó közeget keresni és felkészülni az új kezdetekre. Ott van benned a hatalmas erő, a kirobbanni készülő tettvágy és a megtisztulás.

3. Lap: Nagy Arkánum – Az Erő

Az erő, melyre a kártya utal, ahhoz szükséges, hogy érvényesíteni tudd az akaratod és harcolni tudj a vágyaiddal. Az erő cselekedeteit itt a szeretet, a szenvedély, az intelligencia vezérli, ezeknek add át magad. A kártya arra utal, hogy higgy magadban, találd meg magadban a bátorságot, igenis van erőd ahhoz, hogy elérd, amit szeretnél, hogy sikeres legyél! Meg kell tanulnod hinned a képességeiden és önmagadban, csakis így tudsz előre jutni. Találd meg a belső nyugalmad, találd meg a segítőidet és a középpontodat. Gyűjtsd az energiád, így töretlenül tudsz haladni előre!

ripost

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu