Ha kíváncsi vagy, hogy melyik csillagjegyet hogyan lehet levenni a lábáról, akkor olvass tovább.

Kos

Nem igazán érdeklik őket az apróbb poénok, inkább az igazi, szórakoztató, hangosan megnevettető abszurd vicceket szeretik. Ugyanakkor szeretnek játszani a képzeletükkel és hosszas beszélgetésekbe bocsátkozni.

Bika

Számukra a viccnek intelligensnek kell lennie, nem pusztán üres badarságnak. Ugyanakkor egy óriási ölelés egyfolytában jól jön náluk.

Ikrek

A csattanó az, amit mindenki a legjobban értékel egy viccben, ám az Ikrek olyanok, akik abban lelik örömüket, ha újra és újra megtapasztalhatják teljes poént. Ugyanakkor boldoggá teszi őket, ha kiszakadhatnak a mindennapi rutinból és világot láthatnak.

Rák

Minden bizonyos helyzetnek képesek meglátni a vicces oldalát, még a legátlagosabbaknak is, csupán a stílusukat kell eltalálni. Ugyanakkor ők is fel tudnak oldódni egy érzelemteli ölelésben.

Oroszlán

Számukra az a legjobb komikus, aki valami újat fedez fel, képes a végletekig elmenni és a határokat feszegeti, miközben egészen kiszámíthatatlan. Ugyanakkor imádnak vásárolni, olyankor egészen kikapcsolnak.

Szűz

Ők azok, akik a száraz szarkazmust kedvelik a legjobban. Szinte nem is tudnak egy beszélgetés lefolytatni szarkasztikus megjegyzések nélkül. Ugyanakkor az a tudat, hogy valakire minden helyzetben számíthatnak, megnyugvással tölti el őket.

Mérleg

A legfurább humorérzékkel rendelkeznek, amit igazán meghatározni sem lehet. Ha megismersz egy Mérleget, megtudod. Ugyanakkor hihetetlenül szeretnek ők is vásárolgatni.

Skorpió

Ha olyan videóra vagy filmre bukkannak, amely képes megnevettetni őket, akkor tuti lehetsz benne, hogy a földön fognak fetrengeni. Ugyanakkor hihetetlenül kedvelik a békülős együttléteket.

Nyilas

A Nyilasok olyan pozitív személyiségek, hogy gyakorlatilag mindenben találnak valami élvezeteset. Amit a legjobban kedvelnek az, ha elszabadulhatnak a kötöttségek elől és “világgá mehetnek”.

Bak

A Bakok olyan helyzeteket találnak viccesnek, amelyeket a többiek inkább dramatikusnak neveznének. Ahogyan a Szüzek estében, náluk is az a legnagyobb boldogság, ha tudják, hogy számíthatnak a másikra.

Vízöntő

Az intelligens humor kedvelői. Nem szeretik, ha egy viccnek semmilyen mögöttes tartalma nincsen. Ahogyan az Ikrek és a Nyilasok, ők is imádnak elmenekülni a bedaráló rutinok elől és útra kelni.

Halak

Odáig léteznek a fekete humorét és legtöbbször igénylik a vizuális effekteket is. Akárcsak a Bikát vagy a Rákot, a Halakat is boldoggá lehet tenni egy érzelemteljes öleléssel.

(Tudásfája)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu