tetoválás személyiség láb tetkó

Ha valaki tetoválást csináltat magának, az már alapból beszédes jel a személyiségével kapcsolatban. Ezen kívül nem csupán az árulkodhat egy emberről, hogy milyen mintát vagy feliratot varrat magára, hanem az is, hogy azt pontosan hová készítteti el. 

Nyak vagy fül környéke

Aki ezekre a helyekre kéreti a tetoválását, arra jellemző, hogy alapvetően bölcs, erős jellem, aki művészi érzékkel rendelkezik. Szeret szabadon, kötöttségek nélkül élni és többnyire vidám hangulat jellemzi.

Mellkas vagy hát

Ezek a tetoválások gyakran hosszan elnyúlnak a háton, esetenként a nyak irányába. Mivel a szívhez is közel állnak, általában azt jelentik, hogy az ilyen emberek magabiztosak, ugyanakkor nagyon érzelmesek is. Nehezen beszélnek arról, ami a szívükben lakik, de ha mégis, azt csak olyanokkal osztják meg, akikben 100%-ig megbíznak.

Bordák

Mivel ez a terület nagyon érzékeny, ezért aki ide is hajlandó varratni, annak van vér a pucájában. Valószínűleg kellő magabiztossággal rendelkezel mind külsődet, mind belsődet illetően. Merész, bevállalós típus vagy.

Kar vagy csukló

Erre a területre lehet nagyobb és visszafogott mintát is készíttetni. A minta mérete is sokat elárul viselőjéről. Mindenesetre azok, akik ide tetováltatnak, biztosan szeretik a maguk útját járni, nekik nem mondhatja meg senki, hogy mit csináljanak, ha valamit eltökélnek, azt véghez is viszik, és minden tettükért vállalják a felelősséget. Bátran belefognak bármire.

Ujjak

Nem gyakori hely, mivel ez az a pont, amit gyakorlatilag csak a kesztyű tud elrejteni. Ehhez valóban bevállalósnak kell lenni és merni vállalni önmagad. Azok, akik ide kérnek tetoválást, jellemzően művészi hajlammal rendelkeznek, precízek, motiváltak és mindig véghez viszik, amit elterveznek. Nagyon kitartóak.

Comb vagy vádli

Egyre gyakoribb a comb tetoválás, amit könnyű eltakarni, ha nem akarunk vele feltűnést kelteni, viszont nagyon szép és látványos lehet, ha arra vágyunk, hogy megmutassuk a világnak. Ha neked is itt van tetoválásod, akkor jellemző rád, hogy vágysz az elismerésre, szívesen bizonyítasz a világnak, mutatod be tehetségedet és kápráztatod el személyiségeddel a környezetedet.

Boka vagy lábfej

Nem szeretnél hivalkodó lenni és ezek a helyek a testen jól elrejthetők a kíváncsi szemek elől. Mély jelentéssel bírnak, de mégsem akarod, hogy mindenki tudomást szerezzen róla, hogy milyen is vagy valójában. Nem nyílsz meg könnyen, de ha mégis, akkor olyan személyek számára, akiket közel érzel magadhoz. Akiket egyszer megszerettél, soha nem engeded el teljesen a szívedből.

tudasfaja.com

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu