Hol Fáj A Hasad? Ez a Lenyűgöző Hastérkép Felfedi Hogy Mi A Problémád! 1

Ha fáj a hasad, akkor az egy sikoltás a test részéről, hogy valami nincs a belső szervekkel rendben. A következőkben a különböző fájdalmakat és azok jelzésértékét olvashatod, attól függően, hogy a has mely oldalán érzel fájdalmat.

1. Baloldal

Ha a has közepétől kiindulva a bal oldalra húz a fájdalom, akkor többek között veseprobléma állhat a háttérben, elsősorban ha vizelési és székelési problémákat is észlelsz.

2. Középen

Ha a has közepén érzel fájdalmat, és az fokozatosan a has jobb alsó részébe sugárzik át, akkor vakbélgyulladást jelenthet, elsősorban ha hidegrázás és láz is kíséri.

3. Jobboldal

Ezt főként vesebetegség, vagy szorulás okozhatja.

4. Bal alsó

Ezt álalában bélgond okozhatja, de a nők a menstruáció idején is tapasztalhatnak fájdalmakat ezen a részen.

5. Balközép

A köldök alatt érzett fájdalom hólyaghurutot jelezhet, ez a nők esetében gyakoribb. Ha három nap múlva sem szűnik a diszkomfort, orvoshoz kell menni.

6. Jobboldal középen

Vakbélgyulladás vagy izomgörcs.

7. Baloldal felül

Ez gyomorbetegség miatt lehet, amit okozhat fekély, vagy hasnyálmirigy gyulladás.

8. A mellkas alatt

A legtöbb esetben ezt a fájdalmat a reflux, vagy gyomorfekély okozza.

Érdemes elmentened ezt a pint későbbre, ha visszatérnének a hasi fájdalmaid, esetleg egyik ismerősödnél jelentkezne a baj, ezzel a térképpel könnyedén rájöhetsz a probléma okára.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu